torsdag 20. februar 2020

Stokke sleepi mini sengekant

Vi har stort utvalg! God design - lynrask levering. Finn laveste nettpris her. Den karakteristiske ovale formen gir babyen en følelse av trygghet og skaper et sikkert og godt miljø.


Sengekanten er vinklet på toppen for å beskytte barnets hode og den er lavere i fotenden for å øke luftsirkulasjonene. Produktspesifikasjoner: - Lett å feste til sprinklene med bånd.

Myk og lun kvalitet av bomull og lin. Dimensjoner: 25x2cm. Den velkjente ovale formen gir barnet en følelse av trygghet når sengen utvides. Den ene sprinkelsiden av sengen kan fjernes når barnet begynner å klatre og utforske for enklere tilgang. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Stokke Mini sleepi madrass, laken, sengekant. Kan sende bilde ved interesse.


Den kan utvides for å dekke de endrede behovene – og størrelsen – til barnet etter hvert som det vokser, samtidig som man sikrer gjenkjenneligheten takket være den karakteristiske ovale formen.

Da jeg kjøpte den syntes jeg den var dyr, men fin. Dens ovale form føles som en hyggelig rede og giver din baby en følelse af tryghed. Her i huset har vi brukt sengen fra nyfødt helt til år og vært veldig fornøyd med den:-). Kommer i original emballasje. Pent brukt i god stand!


Mangler en skrue, men det har ingenting å si for funksjonen. Madrass Trekk til madrass Hvit sengekant Hvitt laken Edit: noen småfeil. Funker som den skal, super seng. Deres produkter er utviklet for å fremme barns utvikling og styrke båndet mellom foreldre og barn i de første viktige ukene, månedene og årene.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Babyutstyr finner du hos Sprell - Lynrask levering - Stort utvalg - Kjøp her! Sprell tilbyr det beste barneromsinteriøret - se selv her! Kjempe fin seng frå stokke med to madrass, rosa senghimmelen , to hvit stokke laken, stokke sengekant og uåpnet stokke laken følg med.


Den ultimate sengen som vokser med barnet ditt. Sengen har myke hjul så du kan vugge barnet forsiktig i seng, og hjulene kan også låses. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Har også igjen rosa himmel og bumper til sleepi #128515; 300kr pr del. Må hentes i Molde, Nordbyen evt Ålesund Moa området. Kan også sendes mot forhåndsbetaling og.

Madrassen er laget av slitesterkt polyuretanskum, som er kjent for sine elastiske og trykkbestandige egenskaper, og som gir barnet ditt god støtte og komfort mens det vokser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg