tirsdag 18. februar 2020

Urtemarinert kalkunfilet prior

Få kalkunoppskriftene her. På både helstekt kalkun, kalkunfilet og kalkunlår. Denne viser deg når maten er ferdig. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.


Urtemarinert kalkunfilet prior

Karakter (Snitt) poeng satt av brukere. Prior kalkunfilet urtemarinert. Her har vi brukt en ferdig marinert kalkunfilet i stekepose, som forkorter tilberedningstiden, og gjør det mulig å lage denne middagsretten til hverdags. Pastasalat med strimlet kalkunfilet Lun blomkålsalat med kyllingsalatkjøtt, mais og cheddar.


Den passer perfekt sammen med det milde, saftige kalkunkjøttet. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å optimalisere opplevelsen på nettstedet. Sida helga er i gang, så tenkte eg å komme med tips til helgemiddag. Her i heimen er det vertfall typisk middag på en Søndag, ettersom man gjerne har dagen heime, og har tid og mulighet å la kjøttet få godgjere seg i ovnen. Kalkunbryst er proteinrikt, magert, saftig og utrulig godt.


Helstekt kalkunfilet blir en saftig og god middag hvis du steker den riktig. Server gjerne med en frisk og sprø waldorfsalat og sjysaus. Kalkunfilet er magert kjøtt som er enkelt å tilberede og servere.


Helsteker du kjøttet i ovnen blir det ekstra saftig, og du kan lett lage mat til mange gjester uten at det blir stress. Skal du invitere til selskap, imponerer du garantert gjestene ved å servere denne helstekte kalkunfileten. Under oppskriften finner du oppskrifter og tips til tilbehør, enten du skal servere fileten kald til koldtbord med waldorfsalat eller varm til hovedrett.


Vi har mye nytt og spennende på planen fremover. Blant annet lanserer vi et nytt rett i ovnen-konsept med urtemarinert kalkunfilet , sier kategorisjef Cathrine Sjølie Nielsen. Produktet er pliktig listet i Obs-butikkene, og frivillig listet i Mega og Extra-butikkene. Når det gjelder NorgesGruppen er produktet frivillig listet i Meny, Spar, Joker, Kiwi og Bunnpris.


Jeg har kjøpt en pakke med marinert kalkunbryst fra prior som jeg har tenkt å tilberede i dag eller i morgen. Men jeg har ikke steketermometer som er i orden! Er det noen som har stekt et kalkunbryst uten termometer? Det står på pakka at man må regne med å steke på 1grader i en halv time per k. Varm kalkun, sval salat.


Waldorfsalaten har sin opprinnelse fra New York-hotellet med samme navn. Marinert kalkunfilet med grønne grønnsaker og tomater. Over 1år etter har den blitt tradisjonstilbehør til den aller saftigste julefuglen. Skrell rotgrønnsakene og skjær i terninger.


Hell på vann og kok til møre. Bruk en potetstapper til å oppnå en litt grov konsistens. Lei av tørt og seigt kalkunkjøtt? Hemmeligheten bak et perfekt resultat er å bruke steketermometer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg