mandag 24. februar 2020

Weekendtur norge

Book ditt fly og hotellrom her. Finn billige restplasser NU - også uspesifisert hotell ! Om Norge er kjent for én ting, så må det være natur. Vårt langstrakte land har fjell og fjorder i fleng, og mange flotte høyfjellshoteller som venter på å bli oppdaget. Ta med kjæresten på fjelltur i sommerhalvåret, og på skitur på vinteren.


Under en weekendtur i Norge på sommerstid kan du oppleve fantastisk skjærgårdsidyll langs hele kysten.

Ta et bad eller utforsk forskjellige vannsporter. Det er også mye spennende kulturliv i Norge. Den verdenskjente Operaen i Bjørvika kommer for eksempel til å gi deg gåsehud med sine opera- eller ballettforestillinger.


Weekendtur til Norge finner du her. Hos oss kan du bruke lavpriskalender og sammenligne ulike flyselskap. Norge fylles av en rekke ulike festivaler i sommermånedene, og flere av dem er perfekte å kombinere med en langhelg. Norge er et naturskjønt lan med dramatiske fossefall, krystallklare fjorder, majestetiske fjell og spektakulære isbreer.


Ta helt fri fra alt annet.

Nyt det gode liv, god mat og ro for hverandre i unike omgivelser. Uansett hvor ferden går blir du tatt imot med varme og vennlighet. Du kan også få en helikopter-sightseeing over fjellene. En romantisk weekendtur til en stemningsfull storby er et kjærkomment pusterom og gir dere god tid til hverandre.


Se våre forslag på weekendtur til klassiske og romantiske storbyer, og andre byer som er vel så romantiske – men langt billigere å reise til. På tide med en storbyferie? Reis vekk en helg og oppdag storbyene i Europa!


På den offisielle reiseguiden for Norge finner du opplevelser, overnattingssteder, spisesteder, aktiviteter og attraksjoner, samt informasjon om hva som skjer – alt i nærheten av deg. Så har du kommet rett! Bestill fly og hotell samtidig og spar penger.


Nyt og oppdag Norge i løpet av en weekend! Vi har flere billige hoteller for din weekendreise til Norge. Vi tilbyr også ulike weekendpakker.


Vårt eget kongerike råder over mektige fjell, dype daler og trange fjorder. I Norge har vi Oslo by, men også livlige Tromsø mot nor art nouveau-byen Ålesund i vest og vakre Lillesand med skjærgården i sør. Din næste weekendtur er på vej!


Det samme kan du være til en af disse storbydestinationer.

Flygt fra det daglige ræs på en forlænget weekend med fokus på afslapning, genopladning og mulighed for masser af nye oplevelser. Hvad end du er til kulturelle udskejelser, udfordrende gastronomiske opdagelser eller shopping, flyver Norwegian dig. Hos oss finner du inspirasjon og tilbud på billige reiser over hele verden.


Søk etter tilbud på flybilletter og hotell for din storbyweekend. TUI Nordic er en del av TUI Group.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg