tirsdag 7. januar 2020

Knust tv skjerm innboforsikring

Forsikringen dekker møblene, TV-en , klærne dine og de aller fleste andre tingene du har. Vi hjelper deg med å flytte innboforsikring du eventuelt har i et annet selskap. Dekker alt du har av innbo og gir ekstra trygghet til det du har i hjemmet ditt. Rask levering og maks rabatt! Da trenger du kvittering, et skriv fra en reparatør som har vurdert om tv-en kan repareres, og en pris på en tilsvarende, ny TV.


Som brukeren over anbefaler jeg deg å ta kontakt med butikken der du har kjøpt tven først, tver skal tross alt vare en stund. Innboforsikringen min ville dekket skade på en TV som var inntil år gammel. Tradisjonelt dekker en innboforsikring alt innbo du normalt kan ta med deg ut av boligen – det vil si alt du vil ta med deg når du flytter.


Hittil har den imidlertid ikke dekket utgifter i forbindelse med fjerning av veggedyr og kakerlakker – til stor fortvilelse for mange. Nå dekkes sykkeltyveri med inntil 30. Viste seg at jeg ikke hadde innboforsikring hjemme (pga ny flytta osv.) Og heller hadde jeg ikke forsikring på den når jeg kjøpte tomers LG. Den er altså knust.


Skulle du derfor være av den klønete typen og mister nettbrettet i gulvet, knuser TV - skjermen under montering eller snubler i ledningen så PC-en går i gulvet, dekker innboforsikringen også dette. Hei, jeg fikk en ny plasma tv ¨fra mpx. Da jeg skulle montere tven satte jeg føttene gal vei i forhold til tv. Det datt i gulvet å skjermen ble knust.


ER det noen som vet hva det koster å reparer en slik tv ? Hvis det ikke er noen som vet det , så e. Selv om du har to innboforsikringer får du uansett bare én erstatning hvis noe skulle skje. Betaler du for en innboforsikring i et annet selskap, kan vår samarbeidspartner SpareBank hjelpe deg med å si opp denne. Trykk her for hjelp til å si opp. Innbo Pluss inkluderer dekning for knust skjerm på alle familiens mobiltelefoner. I tillegg kan du velge å kjøpe mobilforsikring, som dekker alle skader og gir deg tilsvarende telefon i løpet av kort ti ofte innen dager.


Eller har du skiftet tv og lurer på hva det koster å sette i sand den gamle. Kom innom så sjekker vi din tv og gir deg prisoverslag på reparasjon. En billig måte å få en ekstra tv på.


Ved å reparere din gamle tv kan du på en enkel og billig måte få den ekstra tv ’n du ønsker deg. Enten til barnerommet, soverommet eller kjellerstuen. Ringer du til et forsikringsselskap og ber om innboforsikring , får du ofte grunnpakken. I de aller fleste selskapene kan du imidlertid tegne tilleggsforsikringer som gir deg langt bedre dekning - og ikke minst høyere erstatningsbeløp. Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet.


Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Jeg er så glad jeg har verdiforsikring og at dagen min ble reddet, forteller Ingrid. Vi dekker ikke bare tingene du har i hjemmet, men også tyveri av sykkel og barnevogn innenfor Norden.


Sjekk pris og kjøp innboforsikring. Hørte han slo i TV med fjernkontrollen, men kom for sent. Jeg var på kjøkken for å ta av bordet etter middag. Håp om å få det igjen på forsikringen?


I praksis er det usannsynlig at de går med på at fall i bakken er normal bruk. Har du knust skjermen på denne måten må du belage deg på å punge ut. I Frende kan du kjøpe standard innboforsikring eller forsikring med uhellsdekning. Innbo er alt du har i boligen din som du kan ta med deg når du flytter.


Finn den som passer best for deg. For eksempel møbler, TV , klær, bilder og sykkel. Skulle du være uheldig på annet vis enn knust skjerm , for eksempel fuktskade, så er dette også dekket.


Trygghetsavtalen dekker fall- og støtskader, lynnedslag og andre uhell. Vår beste innboforsikring , Innbo Pluss, gir deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg