søndag 19. januar 2020

Pita pizza mozzarella

Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag. Hundrevis av forskjellige restauranter. Mozzarella Michelangelo 8. Pita - pizza med bacon. Kjapp hjemmelaget porsjons- pizza som alle liker.

Eksperiementer med fyll etter smak og det du har i kjøleskapet. Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter. Det er fredag og pizzadag, etter juniors uttrykkelige ønske. Han elsker pizza og tar gjerne i et tak når deigen skal kjevles ut og toppingen skal fordeles. Det er jo som regel hjemmelaget pizza det går i, men jeg gjorde et unntak en søndag og bestilte pizza levert hjem på døren.


Det gikk ikke upåaktet hen. Slik lager du pizza med mozzarella og chorizo. La mozzarellaen få renne godt av seg, først i en sil og så på kjøkkenpapir.

Smør bunnen med tomatsaus. Assemble the pizzas: Arrange pita breads on two baking sheets. Spread about tablespoons tomato sauce on each.


Scatter strips of yellow bell pepper on top, and then sprinkle with the mozzarella cheese. Transfer the baking sheets to the oven, and bake the pizzas until the peppers begin to wilt and the mozzarella has melte about minutes. Til en stor eller to små pizzaer trenger du omtrent. Hvem liker ikke taco? Og hvem liker ikke pizza ? Svaret er: De aller fleste - derfor har vi lagd denne oppskriften på en rask pitapizza!


Eller tacopizza om du vil. PIZZA MOZZARELLA mozzarellapizza. Tilsett hermetiske tomater, tomatpuré, salt, sukker og pepper. Kok opp og la det småkoke på middels sterk varme. Kok så lenge du har ti minst minutter.


Samleside med oppskrifter på både pizzadeig, langpannepizza, italiensk pizza med tynn bunn, hvit pizza med rømmesaus, pizzasnurrer og flere tips til hva du kan bruke en pizzadeig til. Sett ovnen på 2grader, over og undervarme.

Brett deigen ut på stein eller brett og smør på med pizzasaus. Fordel ost, tomater og noen basilikumblader jevnt utover pizzaen. Steketid avhenger av deigen sin tykkelse. En tynn pizzadeig på stein vil ta cirka 5-minutter. Lag små pizza av pitabrød som bunn!


Server til middag eller som kveldsmat. Oppskrift på Pizza med mozzarella og tomat ble publisert 17. Kine Kronkvist i kategorien middag og ble sist oppdatert 29.


Dryss over cirka dl revet mozzarella. Stek i varm ovn eller vedovn til kantene er gylne og osten har. Topp med valgfritt fyll. Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på matstart.


Om du velger å bruke matstart. Fordel tomatsaus på bunnen før du legger på løk og mozzarella. Ringle over en god olivenolje.


Stek pizzaen på 2°C i 8-minutter, eller til pizzaen har en gyllen farge og sprø bunn. Fordel parmaskinke, høvlet parmesan, oliven og rucculasalat over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg