fredag 17. januar 2020

Maur åte

Vi fjerner maur raskt og effektivt. Bestill gratis befaring i dag. Effektiv bekjempelse av skadedyr. Kjøp markedets beste skadedyrsprodukter her!


Sort sortemang av middler og produkter, både for å bli kvitt og videre beskyttelse. Maur kan naturligvis også forville seg inn i hus, og vil forsvinne igjen like fort som de kom.

Men får du inn feil type maur , er det viktig å ta affære så raskt som mulig. Maur som lager reir inne i vegger, gjør skade på treverk og isolasjon. De er nær beslektet med vepsene, spesielt stikkvepser og Scoliidae (dolkvepser). Enkelte entomologer plasserer maur systematisk i overfamilien Vespoidea, andre i en egen overfamilie, Formicoidea. Baythion I mot maur, åte 2g.


Vis tilgjengelighet. Kvitt Granulert åte for maur 2gr. Hos oss får du produkter som effektivt hjelper deg med å bli kvitt maur.


Vi har produkter som du kan bruke innendørs samt produkter som du kan bruke utendørs for å forebygge at flere maur inntar hjemmet ditt.

Allsidig maurmiddel som enkelt strøs utendørs. Mot maur , saksedyr, skrukketroll og sølvkre. Insektene får middelet på seg ved kontakt med behandlede området og tar det med seg tilbake til reiret. Virker raskt og lenge. H412: Skadelig, med langtidsvirkning, for liv i vann.


Langtidsvirkende maurmiddel som strøs ut der det er maur. Maurene tar med seg åten tilbake til tuen og utrydder den. Legg små dråper åte med jevne mellomrom der du ser maur.


Meget giftig, med langtidsvirkning, for liv i vann. Innendørs er mauråte aller mest effektivt dersom du først bruker litt tid på å finne ut hvor maurstien går, og legger åte så nærme som mulig inngangen til tua. Du får med andre ord ikke samme trafikken av maur i huset, og følgelig ser du noen ganger mindre av dem om sommeren. Derfor når vinteren (normalt januar -mars) kommer tilbake, så sees det atter en gang maur på kjøkkenbenken.


RÅD OG TIPS OM HVORDAN BEKJEMPE MAUR : Swirr mauråte (25g) Produktet skal holde til - utlegg. Som oftest holder de til i stokker og stubber, men kan også lage tuer i husets treverk eller langs grunnmur. De spiser ikke selve treverket, men gnager hull, ganger og små rom som de oppholder seg i og som svekker konstruksjonen. Maur er ikke så farlig om sommeren. Hvis du ser noen maur i huset om sommeren så er de bare på jakt etter mat og vil gå tilbake til reiret sitt.


Noen arter maur trives bedre innendørs enn andre arter sies det, men vi i Pelias Norsk Skadedyrkontroll har flere ganger møtt på maur innendørs som tradisjonelt ikke skal bygge bol inne. Vi er av den oppfatningen at de fleste maurarter kan gå innendørs og etablere seg der, selv om faglitteraturen hevder noe annet.

TRINOL GRANULERT ÅTE. Strøs på der maur oppdages. Aktiv substans: Lambda-Cyhalothrin.


Bruk bred åte Hvis du bruker åte som inneholder flere forskjellige typer næringsstoffer, som Bayer Maxforce Quantum, blir ikke analysen like avgjørende. Det er registrert som behandling mot to spesifikke arter, men er effektivt uansett hvilken av de nordiske maurartene du har å gjøre med og uansett tid på året. Ikke så farlig med maur om sommeren. De understreker begge at det ikke nødvendigvis er så farlig å ha maur i huset om sommeren.


Forgiftet åte fungerer utmerket på maur , fordi maur tar med åtet tilbake til tuen og forer alle andre i kolonien med det forgiftede åtet. Skjeggkreet gjør ikke dette, derfor vil du vanskelig komme ned på et nullnivå. I så fall snakker vi om ren og skjær flaks. Samtidig får du ikke tatt knekken på eggene som allerede er lagt. Stokkmaur er en slekt av årevinger i familien maur.


Ekspertene understreker at det ikke nødvendigvis er så farlig å ha maur i huset om sommeren. I Norge finnes det tre arter, skogstokkmaur, jordstokkmaur og sotstokkmaur. De bygger reir i gamle stubber og trestammer.


Skogstokkmaur kan også angripe hus, mens jordstokkmaur og sotstokkmaur gjerne lager kolonier i jord under bakken i tilknytning til morken ved.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg