fredag 31. januar 2020

Store navnelapper

Store navnelapper

Navnelapper - alltid fri frakt. Lag dine egne merkelapper i dag! Strykefrie og i mange fine design. Miks farger, mønster og motiv. Gøyale navnelapper til barnas klær.


Store navnelapper

Selvklebende - 1stykk i pakken. Supersøte design, selvklebende. Svært enkel bestilling!


Store navnelapper er perfekte til de større tingene, eksempelvis ski, fotball, bøker, akebrett og drikkeflaske. De er enkle å påføre, fine å se på og ikke minst synlige også på avstand. Hjelp barna med å skille på mitt og ditt med en tydelig og gøyal navnelapp. Enklere blir det ikke!


Store navnelapper

Stort utvalg av farger og motiver. Alltid gratis frakt - lag dine egne merkelapper idag! Skolapper – navnelapper designet for merking av sko.


Våre skolapper er spesielt utviklet til å passe perfekt i hælen på skosålen, og gjør det lett for både barn og voksne og se hvem som eier skoene. Våre navnelapper er laget av slitesterkt og elastisk vinyl. Selve trykket på navnelappen er meget slitesterkt.


Store navnelapper

Det er store forskjeller både i pris og hvor godt de sitter - i alle fall når det kommer til merking av klær. Slitesterke og praktiske navnelapper til klær, sko og utstyr. Disse kan brukes til alt av klær med vaskelapper inntakt i tøyet. For sokker, halser og hjemmestrikket tøy er påstrykbare navnelapper et fint alternativ.


Merkelappene designes etter eget ønske og passer perfekt til både liten og stor. Når navnelapper som ikke faller av er viktigst. Det er irriterende når en navnelapp faller av i vask. Derfor har vi gjennomført mange tester av forskjellige typer materiale, og kan tilby strykefrie merkelapper som kan brukes på alt – også klær og tekstiler. Påstrykbare navnelapper til klær.


Vi har testet hvor godt navnelappene tåler vask. Her må du frem med strykejernet, men til gjengjeld sitter de som støpt på sokker, halser, hjemmestrikket ull og alt annet der klistrelappene våre kommer til kort. Velg og vrak i farger og design og lag din helt unike strykelapp.


Skal dine kreative verker ha et ekstra streif av luksus, så er våre navnebånd med til å sette prikken over i-en. Minilapper – små navnelapper til de minste eiendelene. Holder vask etter vask år etter år, Pandaprint. Vi har Norges største utvalg av navnelapper i ulike størrelser, og mange fine design slik at både store og små kan finne navnelapper de liker. Sirkler, kvadrater, rektangler i flere størrelser!


Merk matboks, drikkeflaske, ryggsekk mm. Last opp eget bilde, eller velg en av våre tøffe fargemotiv. Klistres rett på klær. Vi ønsker å gjøre det enkelt og rimelig for din familie å merke eiendeler.


Våre produkter har høy kvalitet og er svært enkle for deg å bestille, uten for mange valgmuligheter. Ta kontakt med vår kundeservice dersom du har noen spørsmål. Vi har valgt denne størrelse, da de er store nok til at blive set når man sætter navn på madkasser og lignende. Samtidig er de små nok til at få plads på tøjets vaskeanvisning eller hvis man f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg