onsdag 15. januar 2020

Spis deg slank på 28 dager

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Etter dager går du over i stabiliseringsfasen i minimum mnd.


Nå skal de nye vanene innarbeides som du kan ta med deg resten av livet, slik at du unngår JO-JO effekten. Heftet er en kostholdsendring med varighet dager. For hver dag presenteres menyer for fire måltider, samt en dagbokutskrift. På heftets første side finnes råd og tips som kan være til hjelp, og bakerst en vekttabell hvor en selv kan fylle ut vekten for hver dag , og vekttap pr.


Dette er et slankeopplegg hvor man bestiller ferdig slankemat, enten som tillegg til mat man lager selv, eller man kan bestille alt man skal spise. Basisen for dette kostopplegget er lavkarbomat. Er du klar for en SNUOPERASJON for din egen helse? Dette livstilsprogrammet passer perfekt for deg som er plaget med smerter, lite energi, dårlig søvnkvalitet osv.


Denne helsedietten må ikke forveksles med en tradisjonell slankekur. Helsegevinsten er en kropp. Slank med yoga på dage. Når du skal tabe dig i overgangsalderen er det hormonerne som styre dit vægttab.


Mærk en forskel med minutter hver dag i dage. Her får du et slankeprogram med yoga, som forkæler din hormoner, så du opnår: At gå fra hormonkaos til hormonbalance. Du aktivere kroppens detox system. Still deg på vekten den første dagen , og skriv ned hva du veier. Ta et målebånd og mål deg selv over brystet, rundt magen, rundt baken, rundt låret og rundt den ene armen.


Skriv ned målene og spar på lappen. Ta den frem igjen etter dager , når du har gjennomført kickstartplanen. Chiafrø er super høy på fiber – som, i tillegg. På lang sikt vil nok det gi bedre resultat. Spis deg slank med mat som øker.


Man kan være fornøyd m seg selv selv om har litt ekstra på kroppen! Hele prosent av en vektreduksjon skyldes vanligvis kostholdsendringer. Klikk her, og se hvordan du går fram. Vil du øke fettforbrenningen via kostholdet, så er keto-dietten en god strategi. Sink er også en god venn når det kommer til stress.


Hvis du er ekstravagant, er østers også en god kilde til sink. Demp stresset fra morgenen og start dagen med probiotiske bakterier som du finner i syrnet melk, kefir, og yoghurt. De færreste av oss klarer det, men det er ikke egentlig så vanskelig. Bare bestem deg for at du skal inkludere frukt eller grønnsaker til hvert måltid.


Det gjør at maten ser mye mer fristende ut, også. Det finnes mye god og sunn mat som du heller bør spise deg mett på. Matinntaket må være lavere enn forbrenningen hvis du ønsker å gå ned i vekt.


Sunn mat smaker gjerne best også. Lær deg å lage noen delikate og sunne oppskrifter. Dersom du ønsker å endre din livsstil og er villig til å prøve dette en dag om gangen, har også du det som skal til for å lykkes. Da hun gikk på vekten tre uker senere hadde hun i tillegg gått opp i vekt fordi hun ikke lenger løp km dagen. Hvis du vil gå ned mer enn ett gram, kan du bare justere tilsvarende, er resonnementet.


Jakob Stoustrup hadde bestemt seg for å gå ned kilo på dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg