mandag 20. januar 2020

Vektklubb meny dagbok

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Vi har dagbøker i ulike farger og størrelser tilpasset enhver smak. Du har fått en meny rettet mot en kategori, mens du samtidig har fått anbefalt et eksakt kaloriinnhold du skal forholde deg til. Så for å treffe på dette, må du kanskje justere litt på inntaket i forhold til menyforslaget. Kopiering av materiale fra VG og Vektklubb for bruk annet sted er ikke tillatt.


Kan jeg legge inn en oppskrift fra for eksempel mandagens meny i tirsdagens dagbok ? Dette er Vektklubb. Selvsagt kan du det. Hver oppskrift har et eget navn, søk etter navnet i søkeboksen i din dagbok , så kan du legge til oppskriften på riktig dag. Ta en titt på våre enkle instruksjonsvideoer, og lær mer om hvordan du bruker de smarte og enkle funksjonene i Vektklubb. Kjernen i Vektklubb.


Ved å legge inn alt du spiser og drikker, samt din fysiske aktivitet, får du full kontroll over kostholdet og treningen din. Gjennom dagboken kan du logge inn alt du spiser og drikker, i tillegg til hvor mye du beveger deg. Da kan du få en eksakt beregning av hvor mange kalorier du har satt til livs og forbrent. Klikk deg inn i Dagboken øverst i hovedmenyen. Vektklubb er Norges største nettbaserte tjeneste for vektreduksjon, og er utviklet i samarbeid med Nordens fremste eksperter på fedme og overvekt.


Spis alt, men ikke alltid. Flere tusen slankende matoppskrifter og skreddersydde ukesmenyer. Sunn og naturlig slanking. Gå varig ned i vekt basert på helsedirektoratets kostholdsråd.


Vektklubb anbefaler deg et daglig kalorinivå basert på dine personlige data og vektprogram. Dersom du klarer å holde deg til dette nivået, bør du nå vektmålet ditt. Du får også et menyforslag til m. Den foreslåtte maten har et kaloriinnhold som ligger innenfor ditt anbefalte nivå. Når du er ferdig med å registrere mat eller aktivitet vil dagboken oppdateres og du ser hvor mange kalorier du har igjen den aktuelle dagen. I dagboken får du en enkel oversikt over alt du har loggført og lar deg også følge utviklingen over tid.


Vektklubb meny dagbok

Medlemskap Du kan bli medlem av Vektklubb for måneder av gangen. Vektklubb er ikke en midlertidig kur som skal få deg ned i vekt, men et verktøy som skal hjelpe deg til å strukturere kostholdet og mosjonen din slik at du finner din trivselsvekt som kan bli permanent. Dagboken fungerer i utgangspunktet på samme måten i appen som på web. For å legge til matvarer søker du på ønsket matvare ved å trykke på plusstegnet i høyre hjørne eller ved siden av måltidet du ø. I vektklubb handler det om å bli oppmerksom på hva maten du får i deg inneholder og hvor mye kroppen forbrenner. Du kan velge å følge dette slavisk eller å bruke det som inspirasjon til hverdagsmåltider.


Om det er noe du ikke liker eller er allergisk mot kan du for eksempel bytte ut med noe tilsvarende. Eller bla i ukesmenyen for å finne et annet måltid. Menyen er tilpasset ditt kalorinivå, men utover dette er det ingenindividuell tilpasning. Brukte faktisk ikke forumet, men fant utrolig mange gode oppskrifter der, på alt fra kyllingburgere til hjemmelaget pesto.


Mange retter der er gjengangere på menyen her hjemme fortsatt. Var vel en deltakere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg