torsdag 9. januar 2020

Thon hotel

Thon Hotel Astoria, Oslo. Ingen bookinggebyr. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Fargerike hotellopplevelser på et av våre over hoteller i Norge, Belgia og Nederland.

Ser du etter hotell i Norge, Belgia eller Rotterdam? Bestill på thonhotels. We offer free WiFi and amenities such as great breakfasts, restaurant and fitness facilities. Logg inn og få tilgang til ditt medlemskap.


Ta en titt på bilder, les anmeldelser fra tidligere gjester og bestill hotell med vår prismatch. Vi vil også fortelle deg om hemmelige tilbud og salg når du registrerer deg for å motta våre e-poster. Angi datoer for å komme i gang.


With public transport just in front of the hotel you will reach the world-famous Grand Place and the historical centre of Brussels within a few minutes. Book hotell på nett hos Nordic Choice Hotels.

Velg hotell og book nå! Lave priser med vår prismatch. Hundretusenvis av hoteller! Vi har hoteller og apartments i Norge, Brussel og Rotterdam.


Ved å tilby en varm atmosfære på hoteller drevet av kunnskapsrike ansatte som garanterer en høy servicestandar håper vi på å gi gjestene våre en positiv opplevelse hver gang de overnatter på et av hotellene våre. Dette er et helt spesielt prosjekt. Fra resepsjonsområdet og restauranten kan gjestene våre se rett inn i helårsarenaen, med utsikt over alpinbakken og langrennsløypene. Våre beste priser finner du på.


I Oslo har vi ulike hoteller å velge mellom. Vi tilbyr medlemmer og ansatte hos Den norske legeforening rabatter på hotellopphold både ukedager og helg. Hovedkontoret ligger i Oslo og hotellkjeden har hoteller i Norge, samt fem hotell i Brussel, ett i Sverige og ett i Rotterdam.


Alt du trenger å gjøre er å gi en ærlig anmeldelse av hvordan oppholdet på hotellet var. Tenk deg at du kunne overraske kjæresten med en gratis natt på. Gebyrfri hotellbooking. Et par lokale landemerker er Trondenes kirke og Adolfkanonen, mens Gangsastoppen og Harstad golfklubb kan friste med morsomme aktiviteter.


For å benytte deg av denne medlemsfordelen trenger du en link og en kode. Som Business Deal kunde får dere gode rabatter på over 1hoteller. Rabatten gjelder også i helgene og kan brukes av de ansatte og medlemmer privat.

Den prisbelønnede frokosten er inkludert i prisen på alle bestillinger og du får også gratis trådløst Internett på alle hoteller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg