tirsdag 21. januar 2020

Navnedag 4 juni

Hvem har navnet det dagen 4. Dette er en liste over norske navnedager sortert etter dato. Fredsavtalen i Trianon. Jerry Rawlings ledet et militærkupp i Ghana og ble innsatt som president. Bruce Springsteen gir ut albumet Born in the U.

USA og kommer som nummer på norske, amerikanske og britiske lister. Du kan også søke på dato slik at du kan følge med på når noen i din familie eller vennekrets har navnedag. Heidi og Heid har navnedag den 4. Her finder du dem, der har navnedag den 4. Les om måneden juni.


Noen kjente personer med fødselsdag 4. Kinesiske astronomer oppdager supernovaen som senere gir opphav til Krabbetåken.

Slaget ved Hattin: Saladin slår de kristne styrkene. Finn din navnedag nedenfor i den alfabetiske listen. Datoen står ved siden av navnet. Du får også en forklaring på hva navnet ditt betyr fra gammelt av.


Januar regnes som dagen da Jesusbarnet ble omskåret og båret frem for menigheten, tilsvarende dagens barnedåp og dermed som den dagen Jesus fikk navn. Næsten alle navne er helgennavne og findes for næsten alle årets 3dage. Navnedager i januar.


Det återstår 2dagar av året. Internasjonal dag for uskyldige barn utsatt for angrep Formålet med dagen er å sette fokus på barn som utsettes for fysisk, mentalt eller emosjonelt misbruk. Det er en utbredt misforståelse rundt. Nasjonaldag på Tonga.


Velkommen til vårt nettsted om navnedag hvor du enkelt kan søke opp din eller andres navnedag. Dagen ble vedtatt 19. Der er 2dage tilbage af året. Listens navne er skrevet på den svenske stavemåde. Dog er listens særlige dage (f.eks.


Nytårsdag og Kyndelmisse) oversat til dansk.

Francis, Frank og Frans har navnedag. Hjemmel: Fastsatt av Arbeids- og inkluderingsdepartementet 4. Tag des gregorianischen Kalenders (der 156. in Schaltjahren), somit verbleiben noch 2Tage bis zum Jahresende. Hierna volgen nog 2dagen tot het einde van het jaar. Kryssordkongen fant mulige svar til kryssordhintet navnedag 04. Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen.


Mange dere har glemt for eksempel juni , se nærmere på den datoen. Jeg vet nemlig at det er flere kjente mennesker med den. Det var den største og mest betydningsfulle feringen i hele det keltiske året. Kelterne trodde at på tidspunktet for Samhain, mer enn noen annen tid på året, var de døde i stand til å blande seg med de levende, fordi på Samhain dro sjelene til de som hadde dødd i løpet av året, til annen verden.


Treenighetssøndag – Søndag 7. Mos –Du skal elske Herren, din Gud Pet –Forkynne hans storverk Matt 216–Misjonsbefalingen. Vi skal besøke Böhmen, Tysklan Danmark og Frankrike.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg