onsdag 22. januar 2020

Småhus ferdighus

Felleskjøpet har et stort utvalg av boder, alt etter ditt behov! Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Les mer om det her! Kampanje på mange utvalgte varer.


Se de utvalgte varene her!

Et ekte Tyrolerhus eller et elegant funkishus med pyramidetak? Finn småhus ferdighus hvis du ser nå. Vi holder på å redigere vår hjemmeside, så her vil det være litt mangelfull informasjon.


Men ta kontakt på e-post, så vil vi svare deg. Sverige har lange tradisjoner med bygging av trehus. Utenlandske besøkere lar seg ofte sjarmere av de koselige og solide hustypene man ser overalt i svenske bygder og byer.


Opprinnelig var svenske trehus bygd som massive tømmerkonstruksjoner.

I dag anses byggingen av tømmerhus som et tidskrevende håndverk, og. Huset kan tilpasses dine behov. Et ferdighus er aldri helt ferdig. Hvis man ønsker å endre det originale huset, jobber man frem en optimal planløsning sammen med byggmesteren. De aller fleste husene kan bygges på ulike tomter, både flate og skrå.


Moderne hus og hytter tilpasset etter dine ønsker! Du kan selvfølgelig få huset akkurat slik det er tegnet. Men husk at hver hustype er et utgangspunkt. Med alle hus kan du gjøre mange ulike tilpasninger slik at du får akkurat den boligen du ønsker deg.


Vurderer du ferdighus ? Ferdighus på inntil m. Hos Blink Hus kan du velge mellom mer enn vakre ferdighusmodeller i høy kvalitet. Se våre hus, bestill katalog eller ta kontakt! Vi benytter oss av cookies for å forbedre opplevelsen på vår hjemmeside.


En cookie er en datafil som lagres av websider med den hensikt å gjøre bruken av webside raskere. Urbanhus bygger moderne, funkishus og ferdighus tilpasset dine individuelle behov.

Våre arkitekter er med på hele prosessen, fra idé til ferdig bolig. Mange av våre husmodeller har mulighet for utleie, med smarte planløsninger som gir både huseier og leietaker et godt hjem. I våre husmodeller trenger du ikke være redd for at en leieboer skal virke sjenerende eller upraktisk. Flere av våre ferdighus er skreddersydd for utleie, og tilbyr gode boliger for både eier og leieboer.


Systemhus bygger boliger med et godt inneklima og god design. Kjøper du ferdighus fra oss, kan du være trygg på at resultatet blir godt. Du kan velge blant 1-etasjes hus, etasjes hus, vinkelhus og tomannsboliger. Nytt småhus -konsept. Med vårt unike og nytenkende småhus -konsept Quinta kan du bo både nytt og flott selv om budsjettet er lavt, og tomten er liten.


Kort forklart består serien av grunnmodellen Quinta med ett soverom, som kan utvides og tilpasses med flere soverom, større stue, utleiedel, takterrasse og garasje. Se hvordan det ser ut inne. HOME Dette huset kostet 200. Konseptet med småhus og minihytter er også populært her til lands, men på en annen måte.


De smarte løsningene overføres gjerne til leiligheter i byene. Før du bestemmer deg for hvilket ferdighus du skal velge, bør du sjekke prisene omhyggelig. Det er varierende hva de ulike ferdighusleverandørene har bakt inn i husprisen i prislistene. Velg altså ikke hus kun etter prislisten - det kan hende bildet forandrer seg etterhvert som du spesifiserer hvilke kvaliteter du vil ha i huset ved levering.


Den må ha ferdigbad og kjøkken, pipe og minst ett soverom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg