torsdag 16. januar 2020

Slanke 10 åring

Amerikanske Jessica Leonard ( ) har slanket bort 1kilo. Jeg har en årig sønn som siste året har lagt på seg kraftig slik at han nå er i ferd med å bli betydelig overvektig. Både mors- og farsiden hans er slanke og søsknene er alle så tynne at det er vanskelig å finne bukser som passer. Vi spiser sundt, ikke brus og godt annet enn til spesielle anle.


Overvektig som - åring. Nå er jeg kilo lettere enn for to år siden. Jeg begynte å bli overvektig fra -årsalderen. Datteren min fyller snart år. Hun har økt med 4-kg i året de siste årene.


Hun er veldig glad i mat, men vi er nø. Da har du kommet til riktig sted. Når de står ovenfor et problem de ikke klarer å løse, vil mindre barn gjette på løsninger, eller velge å ikke forholde seg til det.


Ville ikke direkte slanke henne, men du bør virkelig snakke med henne om kosthold og aktivitet. Jeg har gått ned kg på mnd og er på vei videre nedover håper jeg. Det här är åren mellan barndom och tonår.


Barnet kräver mer frihet och självständighet, vill bestämma mer. Kompisarna blir allt viktigare. Och att passa in, bli acceptera att få göra saker som alla andra får, blir viktigast av allt. Nu plockas leksakerna undan, det egna rummet ändrar karaktär.


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Politiet stanset onsdag morgen en bil på Ei Bærum. Det viste seg at bilføreren var en år gammel gutt.


En melder som ringte oss reagerte på kjøreadferden og så at det var en ungdom, sier operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter til VG. Ville kontakta legen for og ta det opp. Her må det trås varsomt.


En åring skal ikke slanke seg. Jeg er selv over år nå og hadde selv dette problemet i min ungdom. Tja, rap er alltids tøft for en åring Eller hvis du virkelig vil sparke fra kan du kjøpe ugress albummet til han.


Er litt stilig eletronika, men jeg tviler han vil DIGGE det. En 9- åring har nå fått inkasso på slankepiller. Adrian Hesthamar fra Søreid i Bergen forteller til BT at han var inne på en spillside da han gikk inn på annonsen og fylte ut adresse der det sto at han hadde vunnet et gavekort. Når hver femte 11- åring vil bli tynnere, og nesten halvparten av alle 15- åringer i Norge i dag er på slankekur, da er noe riv ruskende galt! Jeg ønsker meg et samfunn der det ikke dras.


Dette er en quiz for barn som passer de som er år eller år. Den omhandler ting som de fleste åringer vet om eller har lært på skolen. Det er naturligvis noen som tar alt dette lett, mens det er noen som finner disse spørsmålene mer utfordrende. Gave til 8- åring – smarte og orginale gavetips til 8- åringen.


Ser du etter gave til 8- åring , og trenger gode tips og forslag?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg