fredag 31. januar 2020

Osprey poco premium

Osprey poco premium

Handle enkelt på nett! Her kan du gjøre årets kupp! Prisløfte og kostnadsfritt bytte. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Poco -ryggsekken løser dette med lett-tilgjengelige-på-farten-nettingsidelommer og hoftebelte med glidelås og skulderselelommer.


Osprey poco premium

Hovedlagringsrommet med glidelås, under barnesetet, lagrer større forsyninger og Poco Premium har en avtagbar 11L ryggsekk. Vi liker alle solen, men spesielt som foreldre må man være bevisst på solbeskyttelse. Dette produktet er dessverre ikke lengre tilgjengelig for kjøp. Vi beklager ulempen dette medfører, og ønsker deg velkommen tilbake. Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk.


Les tester og omtaler før du kjøper. Gratis levering og livstidsgaranti på alle sekker. Nå er den her i ny utgave med vesentlig forbedret bæresystem. I tillegg er de fullspekket med praktiske funksjoner.


Markedets beste bæremeis! De fullt utrustade Pocos är den perfekta bärstolen för föräldern som vill bära sitt barn säkert. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Innebygd solskjerm med SPF og avtagbar dagstursekk 11L. Justerbar sikkerhetssele, sete og fotstøtte. Dette er svært praktiske bæremeiser som gir suveren komfort både for barnet, og for deg selv. Bæremeisen Poco Plus og Poco Premium er også store favoritter blant småbarnsfamilier. Den hektes fast ved hjelp av to flipper som tres inn i et hakk.


Osprey poco premium

Poco AG Premium har en praktisk solskjerm som monteres i løpet av få sekunder. Avtagbar L dagstursekk Praktisk avtagbar L dagstursekk. Bæremeisen har stabile støtteben som gjør det enkelt å plassere barnet trygt på plass i setet. Støttebenene kan foldes inn når de ikke er i bruk. Sikkert selesystem og stabile sidevegger sørger for at barnet holdes komfortabelt på plass.


Den oppgraderte versjonen er enda bedre. Get it as soon as Tue, Oct 8. Osprey produserer ryggsekker med fantastisk passform og stilig design. Kjøp produkter fra Osprey i dag, Addnature betaler alle tollkostnader, alltid! Kjøp Osprey Poco Premium på nett hos Outnorth.


Osprey poco premium

Osprey designer og utvikler innovative ryggsekker av høyeste kvalitet. Hos Anton Sport finner du et stort utvalg av ryggsekker fra Osprey. Osprey reklamerer med at Poco Sun-Shade tilsvarer solfaktor som beskytter barnet mot skadelige solstråler. Med polstret hoftebelte og skulderreimer, netting i rygg og gode justeringsmuligheter er sekken behagelig med selv kg vekt – for det blir det fort med barn og bagasje!


Ved hjelp av en enkel symaskin, et hode fullt av ideer, samt et ønske om å designe og utvikle innovative ryggsekker av høyeste kvalitet, så Osprey dagens lys. Norges største utvalg av sekk fra Osprey.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg