onsdag 22. januar 2020

Solkrem best beskyttelse

Kroppen din utsettes for ytre påvirkninger hver dag. Få en herlig brunfarge. Inneholder gardenia. Suppler med kosttilskudd. Fyll på med vitaminer og næring. Velduftende, nydelig deo.

Velg den som passer deg. Ett av Nordens bredeste skjønnhetssortiment - 30. Finn solkrem i vårt store utvalg av praktiske produkter til reisen. Skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Autorisert forhandler av kjente merkevarer i hud og hårpleie, sminke og parfyme.


Fysisk beskyttelse vil si at solkremen inneholder fysiske partikler som for eksempel titandioksid. Disse partiklene legger seg utenpå huden og reflekter strålene vekk. Det finnes også kremer som kombinerer begge disse teknikkene.

Det er viktig at man bruker rikelig med solkrem og at man smører seg inn i god tid før man går ut i solen. Foreningen anbefaler alltid å bruke en solkrem med minst faktor 1 men legger til at det er klær og skygge som beskytter best. Blir du solbrent kan det dessuten fremskynde aldringsprosessen - sjekk disse tipsene for å forebygge rynker. Pass også på at solkremen faktisk inneholder den beskyttelsen den lover. Men, solkremene som lever opp til faktoren de lover, kan ikke skjerme 1prosent for solen, så derfor er det maksimalt mulig å kun få bedømmelsen god fra Tænk.


Noen solkrem kan etterlate gulaktige flekker på klær, men dette produktet er spesielt utformet for å være så lett som mulig å vaske ut og ikke etterlate flekker. Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil har i tillegg til beskyttelse mot UV-stråler også en beskyttelse mot infrarød stråling. Se vår solkrem til barn litt lengre ned. Det er mange solkremer som ikke er fullt så bra. Du kunne godt uten solkrem og fått den samme beskyttelsen.


Det er også viktig at du ikke bruker gammel solkrem. Så dette er noe du må investere i hvert eneste år. Apotek anbefaler solkrem med faktor eller høyere. I solrike land anbefales minst solfaktor 30. Når huden har blitt brun kan man eventuelt redusere solfaktoren litt.


Ta hensyn til hudtypen din og hvor sterk solen er der du skal sole deg (UV-varsel). Lyshudede og barn trenger ekstra god beskyttelse. Bruk solkrem med faktor 15.

Det er best for huden om du tar pauser fra solen og bruker lette klær som beskyttelse. Midt på dagen om sommeren anbefales det å bruke minst solfaktor 15. Smør på tykt lag med jevne mellomrom og etter bading.


Som hudekspert anbefaler jeg alle å bruke solkrem med minst solfaktor 3 og for å avsløre en myte så gir ikke en krem med solfaktor dobbelt så høy beskyttelse. En SPF på brukt i riktig mengde vil utelukke ca. UVB-stråler fra sola. Gode råd for bruk av solkrePåfør solkrem ca. Lys hud krever høyere faktor.


Ta pauser fra solen, særlig når UV-strålingen er sterkest (mellom kl. og 15). Det går utmerket an å lage solkrem uten stoffer vi er bekymret for virkningene av. Det har åtte av dem bevist. Solkrem er et viktig vern mot solstrålene, og derfor må det være enkelt å gjøre gode valg.


Det er helt feil og unødvendig at økt risiko for kropp og klode er prisen for nødvendig beskyttelse. Gjør Skincitys hudtest og få produktanbefalinger fra våre hudterapeuter. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg.


Mange smører seg med for lite solkrem. Bruker du for lite, får du mindre beskyttelse enn oppgitt. En enkel regel er å smøre en teskje per kroppsdel. Dette er kun to av flere anbefalinger fra EU for å sikre mest mulig trygg og effektiv solkrem. EU bygger sine anbefalinger på grundige helsemessige vurderinger.


Vi mener at solkrem som følger EUs anbefalinger beskytter aller best mot solen. Vi gjør grundig undersøkelse av produktene. Solkremer kategoriseres etter hvor kraftig beskyttelse de gir, såkalt solfaktor eller SPF. Derfor bør du kjøpe solkrem hos oss. Levetiden på en solkrem pleier som regel å stå på baksiden av produktet, og kan variere fra - måneder.


Du kan absolutt bruke solkremen fra sommeren i fjor så lenge det er innenfor denne tidsperioden, for solfilterene blir mindre effektive etter at produktet har gått ut på dato, og da får du ikke optimal beskyttelse , forteller Dr. Hos Vitusapotek finner du et bredt utvalg solkrem til ansiktet, som gir huden en god beskyttelse i solen. Det er svært liten forskjell på de høyere SPF-ene.


Nedenfor kan du velge blant solkremer fra kjente merker som Cliniderm Sun, Vichy og La Roche-Posay, som er tilpasset ulike hudtyper og har ulik solfaktor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg