torsdag 30. januar 2020

Smykkeskrin dåp

Nydelige smykkeskrin fra kr 1- Kjøp nå, vi sender varen imorgen! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Dåpsgaver som garantert faller i smak og som blir et minne for livet.


Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.

Trenger du tips til en fin og unik gave til dåp eller navnedag? Et skrin til å oppbevare barnets første smykker, den første melketannen eller den første hårlokken er en hyggelig gave å få. Vi har skrin i porselen, tinn, forsølvet eller fortinnet materiale med søte utskårede motiver. Til barn og dåp har vi et godt utvalg av smykkeskrin.


Vi har smykkeskrin med motiv: Ballerina, hjerter, blomster, søte dyr og sommerfugler. Våre priser skal alltid være veldig gode, og på de fleste produkter vi har kort leveringstid. Smykkeskrin dåp er en gave som er sikker på å bli verdsatt av alle unge jenter.


Jenter elsker å oppbevare smykker og personlige eiendeler.

En smykkeskrin dåp vil også sørge for orden i en jentas rom, så det ikke flyter med smykker over. Vi har et godt utvalg av smykkeskrin , slik at alle kan finne det de søker. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din.


Tenkte å gi et smykkeskrin i dåpsgave, er det noen som vet hvor man får kjøpt noen fine slike til en ikke alfor dyr pris. Gi smykkeskrin i dåp ,. Hos Bjørklund finner du dåpsgave til barnedåp og navnedag. Vi har et stort utvalg dåpsgaver i forskjellige prisklasser som passer både gutter og jenter. Gå inn på våre nettsider eller besøk en av våre mange butikker og kjøp din dåpsgave i dag. Med et romslig smykkeskrin sikrer du at dine smykker holder seg pene og ikke utsettes for unødvendig slitasje.


Er du flink til å oppbevare dine smykker riktig, så vil dine smykker vare mye lenger og holde seg pene. De velkjente smykkene er populære gaver til dåp og navnedag, og et minne mange bærer med seg gjennom livet. PiaPer selges av ledende gullsmeder og forhandlere av dåpsgaver i Norge, Sverige og Danmark. Stilrent og pent smykkeskrin av tinn med forgylt.


Barne smykker gaver dåp , tøft, søtt, jente gutte smykker. Pent, barsel mor barn smykke.

Dåpsgave – Dåpsgaver ideer – Dåp tube, barn bestikk, sparebøsser, sparebøsser. Gavetips til dåp og navnefest. Det er kun vi handlegaten. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker. Vi har alltid gratis frakt over kr 50- (fast fraktpris kr 4- ved kjøp under 50-) Her finner du gaver til dåp og til navnedag som feks barnekrus i sølv eller porselen til barn.


Sølvkopper og sølvskjeer står tradisjonelt veldig sterkt, men også album og fotorammer har lange tradisjoner som dåp og navnedags gaver. Finner du ikke det du leter etter eller har andre spørsmål hører vi gjerne fra deg. Kundeservice vil svare din henvendelse, eventuelt i samråd med vårt verksted om saken gjelder faglige tjenester og spesialdesign. Passer til gaveanledninger som barnedåp, bursdag, navnefest, babyshower og andre gaveanledninger til barn.


Bunadssølv – vet du hvilken bunad barnet skal få, er det bare å begynne å spare! EIK barn er norges ledende produsent av dåpsgave til barn. Vi produserer nesten alt selv i Tønsberg, og har gaver til barnedåp, navnefest, barselgaver og vennegaver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg