mandag 13. januar 2020

Navn til svart katt

Rabatten legges til automatisk. Lynrask hjemlevering av kattemat. Bestill på nett - rask levering! Høy kvalitet, tilpasset din hund. Levert raskt og gratis på døren.

Når kun det beste er godt nok! Finn laveste nettpris her. Alle katter fortjener å ha et navn. Foto: Freedigitalphotos. Katteportal Kattenavn.


Er du på utkikk etter fine kattenavn til hunnkatten? Da har du kommet til riktig sted!

Ein svart katt er ein tamkatt med heilsvart pels. Ein slik katt kan vera av ulike typar opphav, han kan tilhøyra ein særskild katterase eller vera ein blandingskatt. Den svarte fargen i pelsen kjem av høgt innhald av pigmentet melanin Svarte kattar er i mange kulturar knytte til overtru og ulike førestillingar som at dei kan gje flaks eller uflaks, at dei er forbundne med mørke krefter og. Hvis du er heldig nok til å ha tatt med en svart kattunge, har du nå den spennende oppgaven med å velge et navn. Her finner du en alfabetisk liste med forslag til både søte og kule kattenavn til hannkatten.


Svarte katter kan være en hvilken som helst avling eller blanding av katt med svart gran. Se også: Gavetips som passer til både katt og eier. Her er en liste over navn til katt.


Vet du om noen katte navn som burde vært med i oversikten, hadde vi vært takknemlig om du hadde sendt oss en mail med ditt navneforslag til katt. Straffen for å drepe en katt var døden, og katter som døde ble noen ganger mumifisert. Senere kulturer har også hatt et religiøst forhold til katter , bla den kristne, der katter ofte har blitt forbundet med hekseri.


Mange mennesker er fremdeles redd for å krysse sporet til en svart katt. Det fører til at katten vert knytt til staden der han bur, og ikkje menneska han bur hjå. Flytter ein med ein vaksen katt , vil difor katten ofte fare attende til den gamle heimen, der han kjenner att omgjevnadene.


Men navnet eller kallenavnet kommer ofte til tankene dine, og noen ganger trenger du bare litt inspirasjon.

Bare ta en titt på vår liste over navn for svarte kattunger og kattens gutter. Vi håper, med sin hjelp, vil du svare deg selv på spørsmålet hvordan man navngir en svart katt , og du vil finne et verdig og verdig alternativ for dette! Navn for Black Cats Det er ganske mange navn for svarte katter i omløp. Hvis du ønsker å nevne ny pet av dine egne, sjekk ut vår liste over tradisjonelle og ikke så tradisjonelle svart katt navn.


Svart katt er bokstaver langt og inneholder vokaler og konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp svart katt i ordboka. Hun var i bil ulykke og gikk med krave når jeg fikk katten min.


Ellers så er det Svarte katta, Tusseladden og Endi som er oppkalt etter en St. Blant disse rasene finner vi katter av mange ulike typer, med ulik pels, mønster, farger og personlighet. I listen under finner du navnet på alle disse rasene. For mange av rasene finner du også litt annen informasjon. Rasen er svært aktiv og om den skal være innekatt bør den ha selskap av en katt til.


Hvis du skal kjøpe en bengalkatt med godt temperament i avlen. Grunnen til dette er at det ikke er så mange år siden den ble avlet frem av villkatter, men oppdrettere i dag fokuserer på dette. Dette kan derfor være en krevende og vill katt.


Da rasen først ble kjent her til lands, var det mye snakk om at katte-allergikere ville tåle den. Dessverre var ikke dette den fulle sannhet, men det har vist seg at mange som reagerer på andre katter tåler Sibirkatten godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg