mandag 10. juli 2017

Brudebuketter 2018

Se våre vakre brudebuketter her og bestill din favoritt på nett eller i butikk. Våre dyktige dekoratører kan også hjelpe deg med å designe din unike brudebukett. Få inspirasjon her!


Vi kan hjelpe deg med å levere blomstene til den store festen, og her gir vi deg tips og ideer til hvordan brudebuketten kan se ut. Interfloras blomsterdekoratører hjelper dere med valg av blomster. Her viser vi et utvalg av ulike brudebuketter.

Oversikt over butikker finner du under menyvalget butikker. Sammen finner vi det uttrykket som gjør dagen deres enda mer spesiell! Her har vi samlet bilder av brudebuketter for inspirasjon og idéer.


Noen av bildene er hentet fra nettet, andre er innsendt fra lesere og medlemmer av Bryllupsvenner. Husk å sende inn ditt bilde av brudebuketten i skjemaet under, så legger vi det ut i galleriet! Hvorfor ikke pynte opp din firbente venn til bryllupet, det skal ikke så mye til, men litt blomster rundt halskjedet eller på båndet, eller hva med en blomsterkrans rundt halsen som matcher brudebuketten din? Der findes forskellige typer brudebuketter.


Bliv inspireret til at vælge den rigtige type brudebuket til dit bryllup. Skip navigation Sign in.

Hva liker du best ved å lage brudebuketter ? Det er også veldig morsomt å legge merke til hvor forskjellige de enkelte brudene er og hvordan de ønsker seg ulike brudebuketter. Den første smukke brudebuket er helt skulpturel i sit udtryk. Brudebuket af craspedia.


Den er lavet af ren craspediaer også kaldt trommestikker. Efter jeg har samlet dem i en smuk halv rund kugle har jeg pyntet den med orkider, græsser, kroneblade og perler. I vår og sommer er det trendy med en naturlig bukett.


Da kan man gjerne velge forskjellige teksturer og farger, og blomster som vil gi ulike nivåer til buketten, og gjerne supplere med litt grønt. Jeg har skrevet både om brudebuketter og slør tidligere, men et par brudebilder av min svigermors mor og tante uten brudebuketter fikk diskusjonen til å gå rundt frokostbordet i går. Här har vi samlat inspiration och bilder på de brudbuketter som gäller i år. Det blir jo ikke mindre av at England byr på en kongelig bryllup, det virker som om hele verden er i bryllupsrus i disse dager.


Slip fantasien løs Når det kommer til brudebuketter , er det kun fantasien der sætter grænser. Vi laver både smukke naturbuketter, store overdådige buketter, klassiske romantiske buketter, helt enkle buketter med fx fem langstilkede blomster, men også helt nyskabende og kunstneriske brudebuketter. Vi kan også hjelpe dere med pynt i kirken, pynt i selskapslokalet og borddekorasjoner.


Dette er en ekstrem læringskurve men hun tok med all erfaring og la på masse nytt for å få til et vellykket blomsterverksted. Vakkert ,klassisk og personlig Det finnes et utall av hvite bryllup, allikevel kan hvert og ett bli personlig. Det er miksen av blomstene og utrykket som gjør forskjellen.


Mange bruder legger mye ti omtanke og penger i brudebuketten sin – og ønsker å beholde den som et minne om den store dagen.

Det kan være lurt å bestemme seg på forhånd for hva du vil gjøre med den, for lar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg