fredag 14. juli 2017

Dikt til mamma og pappa

Jeg fikk flotte julegaver, men gaven jeg jeg ble aller mest rørt av, var et håndavtrykk av min kjære datter, med dette utrolig fine diktet. Kan hende dere blir lei For at jeg er så liten Jeg setter merker alle steder Og gjør dere ganske slitne. Du tar det alltid rolig og pent, selv om jeg ringer både tidlig og sent, uansett hva jeg måtte lure på, har du alltid et vettugt svar jeg kan få. Hvorfor du ikke til tider blir lei, skjønner absolutt ikke jeg, men uansett vil jeg at du skal se, at dine råd hjelper meg avsted.


Vi skal ha Navnefest for sønnen vår til søndag, og jeg har lyst på et fint dikt jeg kan ramme inn å ha på gavebordet fra meg og pappa `n.

Noen som har noe fine? Jeg skal lage et pent kort til mine foreldre til jul og vil gjerne ha med et dikt som forteller dem hvor glad jeg er i dem. Jeg har lett, men finner ikke noe passende. Den personen jeg nå har blitt, er et resultat av verket ditt, med omsorg og råd gjennom alle år, er jeg meget godt rustet her jeg står.


Leter du etter sitater om pappa ? Da har du kommet til riktig sted. Disse sitatene kan for eksempel passe fint på et farsdagskort. Vi lite forsto hva en far det betyd og skaffe oss alle, det daglige brød.

Nu ryggen er bøyet og håret er grått, og hendene merker, av slit, de har fått. Du jevnet vår livsvei, skjønt tung det nok var, de steiner du løftet, de byrder du bar. Dikt om å ha foreldre som ikke har stilt opp gjennom barndommen, og hvordan man lærer seg å bli selvstendig av det. Kjære mamma Dette diktet er til min mamma , hun er alltid der for meg.


Og stiller opp, og jeg er utrolig glad jeg har en som henne. Takk for at jeg har deg Stine Mamma :-) Mamma Et dikt om et vanskelig mor-datter-forhold. Send en vakker blomsterbukett til mamma – Se det flotte utvalget av blomster hos Euroflorist.


Sitater om mamma – Side 1. Har to eldre sønner, hver av dem har et dikt jeg har funnet innrammet over senga, fra mamma til sitt barn (11-åringen vil absolutt ha det på gutterommet, tror de syns det er veldig koselig og godt) Ganske dype, pene dikt. Nå prøver jeg å lete frem til tredjemann, fo. Da jeg lå inni magen til mamma og svømte rundt, så knyttet jeg ekstremt sterke bånd til henne. Jeg fulgte henne overalt hvor hun gikk, og vi ble på en måte som én person. Si det med ord er et tilbud fra Mental Helse til alle som ønsker å sende oss en melding og få svar tilbake.


Du kan skrive om det som er viktig for deg. Da du kom til verden, gråt du og alle omkring deg var glade. Det finnes ikke noe vennskap, ingen kjærlighet, som den en mor har til sitt barn.

Og omfavner meg når jeg tenker på deg Jeg kan ikke se. Vi har både bonusfamilie poster, bonusmamma, bonuspappa, mamma og pappa. Mamma kunne ikke begripe det – helt til du viste frem lappen. Det var en gammel du hadde funnet i jakkelommen.


Vi lo også da du satt igjen dine egne briller i stativet i butikken der du skulle prøve et nytt par – og da du fornøyd klippet det nye kredittkortet i to, i tro om at det var det gamle. Jeg er veldig glad i det diktet , men presten nektet å lese det i mammas begravelse. Han insisterte på å heller si at mamma endelig var kommet til Gu enda hun aldri var religiøs. Det ble for alternativt for han.


Jeg kunne få lov til å lese diktet selv. Men da hadde det bare blitt hulking og ingen som skjønte hva jeg sa uansett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg