torsdag 13. juli 2017

Rettetang vått hår

Stort utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Få rett og skinnende hår i løpet av noen få minutter med rettetang fra NetOnNet!


Sjekk ut rettetang vått hår. Aldri bruk rettetangen i vått hår. Du må alltid ha tørt hår når du bruker rettetang.

Hvis du bruker det i vått hår , kan det nemlig skade håret ditt. Med keramiske plater skjer oppvarmingen raskt og man kan få en maksimal temperatur på 200°C. Alle trenger vel en rettetang , og vi har de fleste varianter i vårt sortiment. Alle gjør de håret ditt rett og fint. Bestill fraktfritt online, eller besøk din nærmeste Lagershop.


Stovner anbefaler at du heller tørker håret med føner, og bruker rettang på tørt hår. Det kan være noe fukt i håret, det er ikke skadelig. Men å starte med rettetang på vått hår , gjør at du brenner det tørt, sier hun.

For mange repetisjoner Det skal gå kjapt å rette håret. Varmes opp på bare sekunder. Temperaturen kan reguleres fra 1til 2°C. Roterende ledningsfeste og automatisk avslåing. Kobles til stikkontakt (2V).


Damp eller vått til rett hår : Denne typen rettetang kan brukes på håndkletørket hår og består vanligvis av keramikk. Med denne rettetangen brukes damp og dermed er ingen ionisk kontakt mellom stålplater involvert. Dette sikrer mindre skader på håret. Signerer det de over meg sier.


Jeg anbefaler å føne håret ovenfra og ned når du skal rette det etterpå. Altså ikke bøy hodet fremover når du føner. BaByliss ST327E rettetang har keramiske plater med diamantbelegg som er skånsom mot håret og gjør at du kan skape en frisyre på bare noen minutter. Rettetang på vått hår sliter forferdelig på håret ditt.


Den har profesjonelle plater med høy densitet som beskytter håret fra å bli ødelagt, øker glievnen og garanterer en jevn varmefordeling. Plater i slimmet design på bare mm gjør at du både kan rette ut håret og skape krøller. Profesjonell slettetang som er designet for å lage slett og krøllet hår med perfekt resultat. Slettetangen har høyresistent nano-keramisk belegg med turmalin for minsket friksjon, økt glans og skånsom behandling.


Motvirker også statisk elektrisitet og bevarer fuktigheten i håret.

BaByliss ST330E rettetang har keramiske plater med diamant-belegg som er skånsom mot håret og gjør at du kan skape en frisyre på bare noen minutter. Håret skal være helt tørt før du bruker varmeverktøy som rettetang eller krølltang. Fordelen med Babybliss sin Paris Diamond Ceramic er at den kan benyttes både på vått og tørt hår. For retting er det sjelden et problem å arbeide i vått hår.


Men som nevnt over er det en stor fordel med tørt hår dersom man ønsker at krølleffekten skal vare noen timer. Proff rettetang som benytter intelligent teknologi for å fordele varmen på best mulig måte. Det fører til et slett hår som ser friskt og vakkert ut. Frisyren varer dessuten hele dagen!


VÅTT HÅR : Frisør Line Kristiansen forteller om de tre typiske feilene folk gjør når håret er vått. Foto: Privat Vis mer - Det samme gjelder om du legger deg med vått hår. Da blir håret liggende å gnisse på hodebunnen, gjerne på samme sted over lengre ti sier Kristiansen. Slurver du med hårføner, rettetang eller krølltang kan det føre til at håret ditt blir tørt, slitt og livløst. Alle typer varmeredskaper er “fy fy” på vått hår , og det anbefales at håret lufttørker mest mulig før du bruker noe slag av varme på det.


Det er heller ikke anbefalt å føne håret når det er klissvått. Selv om en gelé godt kan påføres på vått hår når lengden er kort, burde man tørke det først hvis håret er langt. Unngå gelé i vått eller rufsete hår.


Det blir til lite flatterende spikerhår, med mindre det er en punker-look du går for så klart, råder Bakker. Oljen kan også brukes på hårtuppene når håret er tørt for å gi mykhet og glans. Uansett om du bruker oljen i vått eller tørt hår , kan du varme noen dråper av oljen mellom hendene og så dra de gjennom håret og ut til tuppene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg