tirsdag 4. juli 2017

Mam flaske 330 ml

Lei av lang kø på apoteket? Bestill Mam fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Kjøp MAM på nett og få det levert på døren. Fri frakt på kjøp over 4kr.

Bred åpning sørger for at flasken er enkel å fylle og rengjøre. Praktisk, lekkasjesikkert lokk som også kan brukes som målebeger. Congratulations you have won a coupon for free shipping of products.


Fortsett å handle Fortsett til kassen. MAM har tåteflasker i forskjellige størrelser til barn i alle aldre – fra den første lille tåteflasken til vann og morsmelk eller morsmelkerstatning til større modeller som passer til velling og andre drikker. Vi har til og med en glassflaske i to forskjellige størrelser.


MAM Easy Active sutteflaske 3ml MAM Easy sutteflaske egner sig specielt godt til vælling og mælkeerstatning. Den har en bred åbning i toppen, og en behagelig ergonomisk form.

Den har et lækagesikker låg, som også kan bruges til måling af vandmængde ved sterilisering af flasken i mikroovnen. Grepvennlig tåteflaske på 3ml fra MAM er perfekt til velling. Flasken har en vid hals, noe som gjør den lett å fylle og rengjøre.


Det lekkasjesikre lokket kan også brukes som mål. Med MAM Baby Bottle er det lett å veksle mellom amming og flaske. MAM Teat med silkeglatt silikon, MAM Silk Teat, inngår. Køb MAM Sutteflaske 330ml, Neutral online hos ØnskeBørn.


Gratis levering til butik og landsdækkende bytteservice. Her i vårt store utvalg med tåteflasker i alle mulige størrelser og former er vi sikre på at dere vil finne noe som passer akkurat deres baby. Trinn 2: Fyll basen med silikonventil med ml kaldt vann.


Beskyttelseslokket kan brukes som målebeger. Trinn 3: Sett skrueringen med smokken på flaskebasen. Sett flaskebeholderen oppå den (eller skru den lett fast for å unngå at det renner ut varmt vann når flasken tas ut av mikrobølgeovnen). Sett beskyttelseslokket på toppen. MAM Tåteflaske Easy Active 3ml.


MAM Easy Active gjør det lett å bytte mellom amming og flaske. Tåteflasken har en vid hals som gjør flaskene lette å fylle og rengjøre. Norgesflasken er ideell til alle typer safting og sammen med drikkeglassene med norgeslogo passer de perfekt til å ta med seg en leskende drikke ut i hagen eller til bruk på hytta.

Norgesflasken egner seg ikke til brus eller produkter som gjæres på flasken , men er et flott tilskudd på matbordet når det skal serveres vann eller saft. Greppvänlig nappflaska på 3ml från MAM är perfekt till välling. Flaskan har en vid hals vilket gör den lätt att fylla och rengöra. Det läckagesäkra locket kan även användas som mått. Se billigste Mam Easy Active Baby Bottle 330ml Laveste pris kr.


Mam Easy Start Anti-Colic er den ideelle flasken til nyfødte. Barnet kan drikke i sitt eget tempo, helt avslappet. Mam flaskesmokk med SkinSoft-overflate i silikon gir en kjent følelse som gjør det lett for spedbarn å akseptere den.


Flasken kommer med unik ventilert bunn som sikrer en jevn strøm av melk og gjør at babyen ikke svelger luft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg