fredag 28. juli 2017

Quiz spørsmål

Megaquiz om alt mellom himmel og jord. Vår desidert lengste quiz ! Hvor mange riktige klarer du? Spørsmål og svar innenfor et vell av ulike temaer. Hva er en Quiz spørsmål og svar?


Først og fremst er quiz spørsmål og svar topp underholdning som svært mange liker, spesielt i konkurranseform.

Ordet ” quiz ” kommer muligens fra det latinske ”qui es”, ”hvem er du”, og har blitt brukt i flere forskjellige former og sammenhenger opp gjennom tidene. Her er ett-hundre quiz spørsmål med svar i kursiv. Denne siden er fylt med gode spørsmål til quiz som er til alle settinger og passer godt til både barn, ungdom og voksne. Tenk deg at du har kun én fyrstikk, og befinner deg i et bekmørt rom med en oljelampe, en fakkel og stearinlys.


Hva ville du har tent først? Flere spørsmål under videoen fra Jul i Blodfjell: 25. Liker du sjangeren – quiz spørsmål og svar? Da har du kommet til riktig sted.


Vi har mange oppgaver i sjangeren – Quiz spørsmål og svar – tilpasset hele familien.

Vi har delt oppgavene opp i mange forskjellige kategorier slik at det skal være enkelt å finne den sjangeren av quiz spørsmål og svar som du liker best. Noen spørsmål har også svaralternativer. Den er pakket full med litt mer morsomme spørsmål til quiz som ofte er litt på kanten og einer seg derfor best til voksne. Dette er dog en morsom quiz til fest eller til et litt listig lag med venner som ikke er redd for å trekke på smilebåndet. To fedre og to sønner drar på fisketur.


Hver av dem fanger én fisk. Hvorfor kommer de hjem med bare tre fisker tilsammen? Quiz : Følgde du med på filmåret i fjor? Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål. Hvem har nylig utgitt Det internasjonale gjennombruddet, der han bruker begrepet det humanitær-politiske kompleks om Norges utenrikspolitikk?


Leter du etter morsomme quiz-spørsmål og svar? Her gir vi deg morsomme quiz-spørsmål som garantert får frem latteren. Scroll ned for svar. Trenger morsomme forslag til en quiz. Kanskje noen spørsmål som går på noe annet enn de vanlige årstallspørsmålene.


Blir veldig takknemlig for forslag. Har søkt rundt, fordi jeg regner med det finnes masse tråder om dette fra før, men jeg er tydeligvis for evneveik til å finne det, så blir. Båtfører- QUIZ hjelper deg til båtførerprøven.


Gratis test av eksamensspørsmål.

Ler mer og bestill her! Er det noen her som kan komme på noen morsomme og underholdene spørsmål til en quiz ? Vi skal ha personalfest med partnere og trenger spørsmål til i morgen;) Litt siste liten ja.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg