mandag 17. juli 2017

Smoothie oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Min favoritt smak når det gjelder smoothies er helt sikkert jordbær, derfor har jeg samlet flere av mine gode oppskrifter på denne siden. Jeg synes jordbær er så godt fordi det gir en fyldig og søt smak til drikken som er helt unik og spesiell.


Prøv denne friske smoothie -varianten med tropisk smak av appelsinjuice, mango og lime. Med chiafrø blir den ekstra næringsrik.

Del bananen i biter og ha oppi blenderen sammen med friske eller fryste jordbær og appelsinjuice. Kjør til du får en tykk smoothie og hell over i fine glass. Hvem har sagt at smoothie kun skal inneholde frukt og bær? Smoothie er smakfull, sunn og forfriskende drikk! Kickstart dagen med en smakfull og sunn smoothie.


Enten du foretrekker smoothie med banan eller bær - finn din favoritt- oppskrift her. Moden frukt gir mer smak: Hvis du har mye moden frukt som du ikke får spist opp kan du dele den i biter og fryse den ned slik at du kan bruke den i smoothie.

Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Endelig en rynkekrem som virker. Dette bør du bruke når du lager sunn smoothie.


Tre stk friske smoothies med frukt og bær. Faktisk burde du alltid prøve å få med både fett, fiber og fruktsukker hver gang du lager en smoothie. Nytes best på en varm sommerdag. Hver oppskrift gir glass.


Den er perfekt å toppe med ekstra frukt, bær, hakkede nøtter eller kokosflak. Du kan bruke valgfri type melk, og vil du gjøre smoothien melkefri kan du bruke kokoskrem i steden for yoghurt. Bruker du frosne blåbær kan du droppe isbitene. Oppskriften gir to smoothie bowls.


Grønne smoothies er en utrolig enkel måte å kunne kose seg med mer bladgrønt på. Det trenger vi alle, men det er kanskje spesielt vikig for de småspiste, som barn og eldre.

Drikken er enkel å lage - enten til frokost, lunsj, dessert eller som mellommåltid. En herlig, styrkende smoothie med mango, banan og proteiner fra egg. En perfekt start på dagen, eller påfyll etter en tøff treningsøkt.


Selv om ikke grønnkål er favorittsmaken din, kan du fortsatt nyte en sunn og grønn smoothie. Her er syv velsmakende oppskrifter ! Her finner du enkle oppskrifter på smoothier til frokost, når du er småsulten før og etter trening eller til å ha med på farta. Og du trenger heller ikke å ha hele kjøleskapet fullt av frukt.


Se oppskrifter lenger ned i saken! Fortsatt litt sliten etter lørdagens jentefest, men det var så absolutt verdt det. Ikke ofte jeg slår ut håret, og jeg kan ikke huske å ha hatt det så moro på lenge.


Veldig koselig, og samtidig fikk jeg til en liten innflytningsfest i samme slengen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg