tirsdag 11. juli 2017

Konditorfarge kitchen

Farging av marsipan og fondant. Skal du lage en kake utenom det vanlige? Vi gir deg tips om farging av marsipan og fondant.


Ved farging av marsipan og fondant anbefales det å bruke næringsmiddelfarger, også kalt pastafarger i steden for vanlig konditorfarge. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Baking er gøy – spesielt med riktig bakeutstyr.


Se vårt stor utvalg av kjevle, bakematt og slikkepott. De er sprøe, gode og smelter i munnen. Lag dem gjerne i forskjellige farger. Hele familien kommer til å elske disse pikekyssene!


Konditorfarge kitchen

Konditorfarge , pastafarge eller icingfarge fra Wilton. Smørkrem er en god og luftig krem som er perfekt til å pynte cupcakes og dekorere kaker. Dette er kremen som jeg som oftest bruker til å lage rosene på rosekaker også. Tilsett konditorfarge for å få den i forskjellige farger. SK pastafarge Bluegrass, 20g.


Pastafargen Bluegrass fra Squires kitchen er en konsentrert konditorfarge i vakker og behagelig blågrønn farge eller turkis farge. Denne konditorfargen er i gelekonsisten. Flotte konditorfarger til baking og matlaging.


Konditorfarge kitchen

Pastafarger er konsentrert næringsmiddelfarge med et veldig stort bruksområde. Flytende lilla konditorfarge fra Rainbow Dust. Allsidig og konsentrert matfarge og airbrushfarge i lilla eller fiolett.


Sukkersøte fristelser. Klart du kan lage dine egne makroner! Hjemmelagede makroner er ikke hverdagskost, men fullt mulig å få til. Bakeblogger Thea fra My Little Kitchen har tipsene som gir perfekt resultat.


Konditorfarge kitchen

Kjøp eller skikkelig farger, i butikker som er nevnt over her. Mye sterkere farge, uten å bruke en hel flaske som resulterer i bitter marsipan osv. I dag vil jeg dele oppskriften på myke kakemenn med dere. Dette er min favoritt oppskrift på kakemenn og jeg bruker den hvert år til julebaksten.


Kakemennene er tykke og myke julekaker, som kan lages i mange forskjellige figurer. Kjempegode og koselig å bake sammen med familie og venner. Luftige vaniljemuffins er alltid like populært. Henger meg på anbefalingen om dem fra Jernia eller hobbybutikker.


Gjorde den feilen at jeg tenkte på dem som vanlig konditorfarge og skulle ha rosa glasur på prinsessemuffins og brukte litt rødt fra disse butikkene. Disse er toppet med rosa smørkrem. Er jo vant til at rød konditorfarge blir rosa i glasur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg