mandag 3. juli 2017

Smoothie bringebær

Smoothie er friskt og smaker godt uansett anledning. Lag en søt og fyldig smoothie med kvarg, skogsbær og kanel. Perfekt som et avkjølende lite mellommåltid!


Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn. En frisk og kjempegod smoothie med få ingredienser. Gulrot, bringebær og litt eplejuice.

Nyt en smoothie til frokost, i matpakken, som dessert og energipåfyll etter trening, eller ta den med på tur. Oppbevares kjølig ved 1–°C. Frys ned bær i sesong! Trykk på stjernene for å gi din vurdering.


Slik gjer du: Ha alle ingrediensane i en blendar og kjør til en jevn og klumpfri smoothie. Har du dessuten frukt og grønnsaker som begynner å synge på siste verset, er smoothie en ypperlig måte å få brukt dem opp. Smak smoothien til med litt flytende honning eller sukker hvis ønskelig.


Legg oppskrift i handlelapp. Tidsbruk minutter.

Proppfull av viktige byggeklosser. Vi får i oss altfor lite fiber – beskjedne 20g i snitt mot hele 150g den gang vi. Noe av det enkleste, kjappeste, beste og sunneste du kan lage er smoothie. Bringebær - smoothie med tran og rødbeter.


Bland deretter i bringebærene (ferske eller frosne), banan, Biola og vann. Avokado tilfører gode fettsyrer kroppen har godt av, mens bringebær bidrar med C-vitaminer og fiber. I senne smoothien har eg brukt begge deler og ikkje minst tilsatt egg for å øke næringsinnholdet og metthetsfølelsen. Her på Det søte liv kickstarter vi uken med en knæsj rød supersmoothie! De røde superingrediensene i denne smoothien er tranebær og bringebær , som er rike på vitamin C og har rensende effekt på mage og nyrer.


Det er snart mandag og ny uke står for tur. I tillegg bruker jeg banan i smoothien, som gir naturlig fylde og søthet, og som også bidrar med masse vitaminer og mineraler som. Oppskrift på smoothie med tranebær og bringebær.


En kald smoothie med tranebærjuice, kokosmelk, bringebær og banan gjør seg utmerket en varm dag. Ingredienser:-gir porsjoner. Fremgangsmåte: Hell alle ingrediensene over i en blender og miks det hele godt sammen.


Bær som er importert fra varmere land kan nemlig inneholde bakterier, parasitter og virus. Serien består utelukkende av naturlige frukter, grønnsaker, bær og urter. Når jeg skal lage en ekstra god smoothie lager jeg en syrlig, mørkerød en med masse bringebær.


Det gjør at det blir tykkere.

Tilsetter man litt havregryn blir den i tillegg mettende nok til å kunne drikkes til frokost, sier hun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg