torsdag 6. juli 2017

Pulverheksa teater 2019

Medlemsfordeler hos et av landets mest renommerte teater for medlemmer av LO-forbund. Reduserte priser for studenter og under 30. Kjøp billetter på nett. Riksteatret turnérer til faste spillesteder i hele Norge.


Pulverheksa og vennene hennes, ved Skudenes Ungdomsskole kl 11:og kl.

I Pulverskogen inviterer Drømmeprinsen til stort juleball på slottet. Når invitasjonene ikke høster den mottakelsen han hadde forventet blir det bråk. En spesiell velkomst til alle små og store troll som skal på teater for aller første gang.


Pressen mener: Fin, varm og hyggelig () en liten magisk pause fra den digitale virkelighet. Bibliotek, kino med Dolby Atmos og 4k, kafé, live-scener med konserter og foredrag, alt pakket inn i en unik bygning i vakker natur. Mange kjente navn fra bergensscenen startet karrieren sin her.


Velkommen i teatret!

Vi ser at du bruker Internet Explorer. I likhet med mange andre nettsider kan det være feil visning av vår nettside via denne nettleseren. Teater i Oslo med tre scener.


Vi anbefaler å laste ned en annen nettleser som f. Samarbeid med andre land i Europa. Det norske teateret. I Will be Everything. Hellbillies har gjennom flere tiår begeistret oss med frodige beskrivelser av den norske folkesjelen, vanlige folk, motbakker og hjertesorg, håp og drømmer.


Bestill billetter til forestillingene her! Billettluke: Åpningstider i. Nå kan du også forhåndsbestille forfriskninger og melde deg på alle arrangementer via nettsiden. Put your description here.


Nettsiden er designet og utviklet av Gå til Increo. Konserter, teater , forestillinger, show og mange andre arrangementer. Scenen er en profesjonell scene i sentrum av Oslo som byr på både lokale Oslo talenter og profesjonelle utøvere fra hele landet.


KILLER QUEEN Med Patrick Myers i rollen som Freddie Mercury er det bare å glede seg til en aften spekket med Queens klassiske hits i denne tribute-forestillingen som er det nærmeste du kan komme et live Queen-show.

Vi vann inte men är mycket glada över den fina finalplatsen. Stora Turismpriset lyfter fram föredömliga insatser som har utvecklat turismen i Sverige. Den Nationale Scene skaper engasjerende, underholdende og samfunnsrelevant teater. Se program og kjøp billetter.


Bonusarrangementer. Kulturhuset – et sted for aktivitet, refleksjon og inspirasjon. Søknadsfrist for l. Peter Pan – et musikalsk eventy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg