torsdag 27. juli 2017

Spirulina tabletter

Renser Kroppen og Styrker Immunforsvaret. Vi har spirulina og mye annet. Se det store utvalget og få prisløfte i dag. Spirulinapulver og spirulina tabletter.


Robofalvin bidrar til normal energiomsetning og bidrar sammen med jern også til å redusere tretthet og utmattelse. Bruk: Fordi spirulina er en alge, smaker den frisk sjø.

Proteiner bidrar til vekst og opprettholdelse av muskelmassen. Anbefalt bruk: Fordi spirulina er en alge, smaker den frisk sjø. Mange foretrekker derfor å ta spirulina i tablettform. Dette produktet er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et variert kosthold.


Daglig inntak bør ikke overskride anbefalt dosering. Nettovekt: gram. Denne sprayen tipset jeg Urtesenteret om da jeg hadde kjøpt den i en Helsekostbutikk,men kjøper eller alt av helsekostprodukter,vitaminer o. Den kalles for supermat på grunn av dens høye næringsinnhold og mange helsefordeler.


Det har en høy næringsmessig tetthet, som vil si at det er fullt av vitaminer og mineraler, og er kalorifattig.

Bland 1–teskjeer spirulina med litt kaldt vann om morgenen og drikk som en shot. Bland med dine favorittfrukter, bær og grønnsaker. Du kan også ha spirulina i frokostgrøten, i supper, sauser eller i salatdressingen. Etter at den har blitt høstet, tørkes den og knuses, og presses deretter til tabletter , eller forsegles.


Bruk: Hver pakke inneholder ca 5tabletter (gram per tablett ). Vi anbefaler å starte forsiktig for å tilvenne kroppen, etterhvert kan man øke til opptil ca gram per dag. For de som foretrekker å spise spirulina i pulverform så anbefaler vi vårt spirulinapulver. Det kan styrke immunforsvaret, kan være bra for huden, og pelsen kan få mer glans.


Onze spirulina tabletten zijn krachtig gedoseerd (500mg) en zijn 1 natuurlijk en geschikt voor veganisten. Het is 1 natuurlijke, pure spirulina. Klikk her for å se vårt utvalg. Där flyter de omkring och trivs – till skillnad från många andra alger – i vatten med högt PH-värde. Pris 1kr Kvantumsrabatter og stort utvalg varer på tilbud i nettbutikken.


Det er en ekstremt rik kilde til protein, siden innholdet er mellom og. Protein bidrar til muskelmasseveksten og opprettholder beinhelsen. Det er en utmerket vedlikeholder av blodsukker konsentrasjoner, som bidrar til å opprettholde kroppsvekt.


Alltid gode tilbud og rabatter. Det forskes også på om spirulina kan være gunstig for dem med lette allergiplager da den muligens hemmer frigjøring av histaminer.

ANBEFALT DAGLIG DOSE. Som forebyggelse klarer de fleste seg med standarddoseringen på gram, en toppet teskje pulver eller gram tabletter to ganger om dagen. Derudover er planten også en komplet proteinkilde (har alle aminosyrer), og har et højt indhold af vitaminer og mineraler.


Dermed giver planten billig protein. Man kan også se pillerne som ”protein tabletter ”.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg