torsdag 13. juli 2017

Vinterdress test 2018

Vi har merkevarene til riktig pris. Obs - Storhandel lønner seg. Hos oss finner du et stort utvalg av Vinterdresser til barn. Se vårt utvalg her! Les også: Test av gummistøvler til barn.


Mye lekkasje i sømmer!

Dressene er stort sett solide, men ikke så vanntette som vi hadde forventet. Halvparten er helt vanntette i selve stoffet, mens bare én dress, vår testvinner, er helt vanntett også i sømmene. Er poden så liten at det begrenser aktivitetsnivået, bør du velge en dress som er godt foret og polstret fremfor en som gir god bevegelsesmulighet og fleksibilitet.


Er barnet derimot av typen med lopper i blodet, bør du vurdere en vinterdress med god pusteevne og fleksibilitet. Trenger du isbrodder til glatta? Sjekk hvilke som er best i test.


Vi stiller strenge krav til en god vinterdress. Vinteren er heller ikke lik overalt i vårt langstrakte land.

I årets test er det elleve dresser med som har gjennomgått vår grundige test. Vinterdress barn test har vist at klærne kan bli ødelagt av for kraftig og hurtig oppvarming. Noe av det første foreldre skaffer seg i dag er tørketrommel. Her er barnedressen som er best i test. Vi samlet sammen ti barn i ulike aldersgrupper som fikk teste noen av de mest solgte barnedressene.


De har sammen med sine foreldre vurdert plaggene, noe som forhåpentligvis kan hjelpe deg å finne riktig dress for nettopp ditt barn! Tre av dressene utmerker seg og deler førsteplassen – du finner dem nederst i testen. De tre testvinnerne er helt på høyde med hverandre, og skiller seg fra hverandre kun ved noen ulike detaljer som er såpass avhengig av smak og behag at vi ikke føler de gjør den ene bedre enn den andre – derav den delte førsteplassen.


En annen vinterdress får faktisk høyere poengsum enn testvinneren, nemlig Univern ProTech, men ettersom denne kun har én test til grunn på totalscoren, blir den ikke kåret som vinner. Med testens laveste score ligger Color Kids på siste plass. Plasseringen kommer av dårlig vanntetthet og pusteevne.


Det er som man sier: Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Og med en god vinterdress til barna, er faktisk veldig mye gjort. En god vinterdress , som både varmer og ventilerer, lar barnet leke uhindret ute, selv når kvikksølvet har krøpet seg godt under nullpunktet.


Coop, som altså vant årets Testfakta- test , har deltatt i sju tester. Dessuten har de funnet miljøskadelige stoffer i fire av de testede vinterdressene. Det er vinterdressen Björnen fra Didrikssons som er testvinner i den svenske testen.

Dressen får jevnt over gode resultater, ikke minst på vanntetthet og rivestyrke. Best i test hos Testfakta. Parkdresser og vinterdresser fra Reima beskytter mot vin regn og snø.


Stormberg Kullen og Isbjørn of Swedens Penguin følger like bak med poeng i totalscore. Stormbergs vinterdress scorer best av alle på vanntetthet, men kommer aller dårligst ut på slitestyrke. Fant miljøskadelige stoffer. Plaggene ble også testet for miljøskadelige kjemikalier.


Her ble det gjort funn (PFOA eller PFAS) i fire av dressene. Støvlene vi testet, er derfor ikke fôret. Våre testpersoner er flere barn i alderen til år, og støvlene har blitt brukt av barna i hverdagen deres. Coop og blant de billigste i testen.


Vi bryr oss om ditt personvern. Dagbladet er en del av Aller Media, som. Billig vinterdress best i test. Boardman settet passer til dagene med mye slaps og søle.


Les tester og omtaler før du kjøper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg