tirsdag 4. juli 2017

Apper for barn 8 år

På tide å fornye appene, slik at barna kan finne seg noen nye favoritter? I denne artikkelen har vi samlet apper , og listen viser et tilfeldig utvalg av populære apper hos barn. Informasjonen om appene er oppdatert. Det finnes et svimlende antall av apper til mobil og nettbrett.


Noen oser av kvalitet og kan gi barn timevis med læring og lek.

Andre er skuffende og mangler en pedagogisk baktanke som virkelig legger til rette for barns bruk. OBli med inn i eventyrskogen med syngende dyr. Maria Haukaas Mittets vakre stemme gir lyd til de morsomme dyrene, og universet er håndtegnet av den prisvinnende norske illustratøren Bjør Rune Lie.


Passer for barn fra til år. Vi har plukket ut de beste pedagogiske, underholdende og kreative appene for barn , hvorav noen av appene er gratis. Beste apper for barn 6- år ? Noen apper er så enkle at barn under ett år kan ha glede av dem.

Til toåringen kan du velge og vrake. De beste barneappene er interaktive. Som her: Når barnet trykker på bjørnen,. Velg å se på alle, eller bla gjennom appene etter alder.


Gode og lærerike apper for barn ! Språkprofessoren anbefaler: lærerike apper for barn MORSOM LÆRING: Margareth Sandvik forteller at mange barnehager og skoler benytter nettbrett og apper som en del av undervisningen. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt.


Finn laveste nettpris her. En app for barn i alderen -år. Med lommepengeløsningen kan du enkelt gi barna dine lommepenger. Du trenger ikke å ta ut kontanter og de lærer å forholde seg til penger i en digital verden. Barna får et bankkort og en app for å holde oversikt over pengene sine, og du kan styre forbruket og overføre penger i mobilbanken.


Mattespillet for de minste.

Den er utviklet av pedagoger for bruk i lek og undervisning. Spillet består av mange ulike moudler, og det er opp til to timer spilletid i appen. Underveis møter barna den glade fuglen Tella, som hjelper dem om de står fast.


Alle medlemmene i familiegruppen må ha en egen Apple-ID for å kunne delta i Familiedeling. Men organisatoren i familien kan gi bekreftet foreldresamtykke og opprette en Apple-ID på vegne av barnet i familiegruppen sin. Når barn leker med Ipad og apper , vil appenes innhold og aktiviteter ha betydning for hvordan barna blir engasjert kognitivt. Appen er beregnet på barn fra fire år og oppover. Toca-appene (fra år )Spillprodusenten Toca Boca har laget mange morsomme og lærerike apper med ulike temaer og aktiviteter for barn.


I Toca Store lærer barna enkel matematikk, i Toca Blocks leker og spiller barna med klosser, som har mange ulike egenskaper. Som far til en jente på snart år har jeg prøvd en del spill og apper for mobil og nettbrett, og her kommer mine anbefalinger for alderen 1-år. De ulike applikasjonsbutikkene florerer av dårlige og ofte amatørmessige spill, mange av dem er bare laget for å lure barna til å trykke på kostbare lenker. Få tilgang til millioner av det nyeste innen Android- apper og -spill, musikk, filmer, TV-serier, bøker, blader og mye annet.


Når som helst, hvor som helst og på alle enhetene dine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg