tirsdag 18. juli 2017

Alias spill barn

For så vidt artig, men det er soleklare begrensninger i forhold til at det kun er ord en skal forklare. En runde fra tid til annen i lystig selskap er det absolutt moro, men ikke nødvendigvis et spill jeg kommer til å spille i hjel. Bestselger spill fra Tactic!


Et utrolig populært spill for barn fra år! Dette er ordforklaringsmoro for de yngste spillerne. Alias selskapsspill som underholder hele familien!

Endelig kommer det populære Alias -spillet i familieversjon. Forklar ord med andre ord der barn og voksne forklarer og gjetter ord sammen. De tilpassede familiekortene og de vanskeligere voksenkortene garanterer like vinnersjanser.


Klassikeren Alias brettspill i engelsk utgave. Den originale versjonen av Alias spilles på lag, og det første som når mål vinner. Du kan alltid forbedre og utvide ordforrådet ditt. Forklar ordene som normalt, men se opp for partyfeltene - når du havner på ett av dem, brukesspesielle stiler for å oppnå ekstrapoeng.


To nye forklaringskategorier er også blandet inn i spillet!

Innholdet er mer fargerikt og utfordrende enn noen av de andre Alias -utgavene! Det er stor variasjon i ord kortene. Perfekt for spill kvelder for voksne.


Mitt første Villkatten er et spill som trener barnas syn og reflekser og lar de skille mellom ulike bilder. Den spilleren som setter sammen flest kort og bilder vinner. Brikkene er tilpasset små barn med litt større bilder. Inneholder spillebrett og bilder.


Man spiller på tomannslag og man må være minst deltakere. Spilletid ca min. Dette fungerer veldig bra for barn under skolealder, sier Rehder. Også er det ekstra deilig at barna kan klare seg uten at du trenger å følge me legger han til. Her finner du de morsomste spillene for hele familien!


Vi har blant annet jentespill, slik som påkledningsspill, dyrespill, sminkespill og eventyrspill. For guttene har vi kjempekule racerspill, actionspill og idrettsspill. Dessuten har vi puslespill, slik som Bubble Shooter, Mahjong og Sudoko.


Junior Alias Brettspill er et kjempegøy bildeforklaringsspill som passer perfekt for barn og voksne sammen. Alias Junior er tilpasset barn ved å bruke bilder istedenfor ord.

Hver ett barn , ungdom, gutt eller jente vil finne her noen interessante flash spill. Internett-tilkobling og en nettleser med Flash Player installert. Foruten at poengbrettet er byttet med en liten blokk, er spillet helt lik som Alias. Hovedpoenget med Alias er at man skal forklare ord uten å bruke ordet.


Man trekker en lapp, og på lappen står ordet konge. Hvis et hold lander på, eller passere et felt med mørk baggrund under en omgang med ”Frit for alle” så behøver holdet ikke at spille ”Frit for alle” den næste omgang. Alias fungerer udmærket som hjælp til at træne og udvikle sine sprogkundskaber. Og i mange spill skal man kunne skjelne mellom forskjellige tall. Etterhvert er lesing en del av det å spille feks quiz spill eller kortetene i Monopol.


Bare kom i gang med å velge gode spill i vårt store utvalg. Ta evt barnet med på råd eller la deg inspirere av hva de har i barnehagen. Vi har masse spill til barn mellom 4- år her. Her har vi samlet vårt store utvalg av spill til barna.


Vi har de klassiske spillene til barn , brettspill til barn , spørrespill til barn , pedagogiske spill til barn , kortspill til barn og mye mer. Sammenlign priser på Playstation 4.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg