fredag 21. juli 2017

Fotoknudsen takkekort

Se våre beste tilbud her! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her.


Lag dine egne takkekort ! Raskt og enkelt Konvolutt er inkludert 1 fornøyd-garanti.

Du kan velge mellom doble eller enkle takkekort konfirmasjon, og bruke et eller flere bilder. Bruk gjerne litt originale bilder sammen med et mer tradisjonelt hovedbilde, og lag konfirmasjon takkekort som gjenspeiler personligheten og interessen til konfirmanten. Da kan du lage ditt kreative kort med eget bilde når du inviterer gjestene til den stor dagen, og koselig også å lage et takkekort i samme stil. Takkekort er en gave som blir verdsatt av alle som får den.


Uansett hvilke fine kort du skal lage hos fotoknudsen , kan du lage kreative kort med egne bilder, tekst, og ulike design som passer perfekt til alle anledninger. For et takkekort uten bilder er jo bare som et vanlig kort kjøpt i enhver butikk. Et foto takkekort konfirmasjon viser hvordan konfirmanten så ut på den aktuelle dagen, og er et minne som slekt og venner kan ha i mange år framover.


Hvor bestille takkekort bryllup er hos fotoknudsen.

Du kan eventuelt bestille takkekort bryllup direkte fra mobilen din gjennom fotoknudsen egen mobilapp. Det er mulig å bestille takkekort bryllup for så mange som du selv trenger. Legg gjerne til en personlig hilsen for hånd til dine kjente og nære på ditt neste takkekort.


Ved å besøke hjemmesiden vår samtykker du i bruken av informasjonskapsler. Vi har en enkle dåpskort maler som lett kan gjøres om til et personlig dåpskort. Så lett har det aldri vært å lage dåpskort selv før. Gå inn på fotoknudsen i dag og oppdag selv hvor god kvalitet det kan bli på eget laget dåpskort.


Hvordan kan vi hjelpe deg i dag? Chat med oss Du når oss raskere via chat. Kundesenteret er stengt mandag til fredag fra 11. Fotoknudsen er størst i Norge på fotoprodukter og fototjenester på nettet. Bruk en av våre maler som inspirasjon eller lag noe helt unikt.


Vi har mange forskjellige maler du kan velge mellom, med plass til både ett og flere bilder. Bestill perfekte takkekort til bryllupet med egne bilder fra den store dagen og en personlig tekst. Søk blant vårt store antall flotte takkekortmaler.


Våre takkekort trykkes og sendes fra Norge. Julekort med egne bilder er alltid populært.

Du finner mange ulike typer av kort og designs for å lage perfekte takkekort til bryllup, dåp og konfirmasjon. Bestill takkekort etter konfirmasjonen med foto hos Optimalprint. Kortene trykkes i Norge og har kort leveringstid. Konfirmasjonen er en viktig milepæl i et ungt menneskes liv og et unikt og personlig takkekort kan være en hyggelig måte å vise at man setter pris på bidrag, hjelp, gaver og deltakelse fra venner og kjente. Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet!


Leveres i sett med stykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg