mandag 17. juli 2017

Søndagsåpent apotek åsane

Se tilbudene vi har akkurat nå på kjente merkevarer og populære produkter. Søk nærmeste, eller vis per fylke. Se våre nye produkter på nett. Se oversikten og finn din favoritt. Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Gode tilbu tips og råd på e-post.

Søndagsåpent apotek på Solsiden. Snakk med våre sterkt faglige medarbeidere. Den enkleste måten å handle legemidler er fra Norges største og rimeligste nettapotek.


Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? En sikker reseptekspedisjon og kvalifisert rådgivning, både innenfor reseptmedisin og egenomsorg, vil fremdeles være vårt kjerneområde i apoteket.


Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta vare på egen helse.

Noen apotek har søndagsåpent med begrenset åpningstid. Se hvilke apotek som er søndagsåpne. Bruk knappen for å finne de nærmest deg, eller søk i fritekst feltet.


Apotek som tilbyr vaksinasjon. Vårt apotek i Bergen har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek i Bergen i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek. Velkommen til Bergens flotteste kjøpesenter, i hjertet av Åsane.


Med over butikker har vi en bred miks og et godt utvalg av produkter og tjenester til alle aldre og behov. Kjøp raskt og trygt fra vårt nettapotek og få gode råd og tips i forbindelse med sykdom og medisiner. Få varene tilsendt eller hent i et Boots apotek. Gå til søkefelt Gå til hovedinnhold. Boots apotek Åsane fra , Vestlandet.


Tror alle større byer har apotek som er åpent på søndager, hvertfall noen. Er dette ditt firma? Vi har apotek i hele Norge. UlsetVis veibeskrivelse.

For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Dette koster den nette sum av kr. I tillegg blir jeg fakturert for kri i administrasjonsgebyr.


Da denne fakturaen ble sendt til min registrerte bostedsadresse men pga. Beliggende langs Ei Åsane. Noen butikker og spisesteder har utvidede åpningstider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg