onsdag 5. juli 2017

Nachos chips

Topp nachochips med is og dypp i sjokolade. Raskt, enkelt og digg! Sjekk ut Nachos Chips. Who doesn’t like nacho chips ? From a kid to the most elderly every one enjoys nachos.

Nacho chips are supremely versatile. There’s no better option than making homemade Mexican nacho chips gulping it all down with guacamole. Perfekt til å server som en forrett eller som en snack. Nachos er perfekt til å gratinere med ost i ovnen eller som et akkompagnement til Tex Mex måltid.


Hvorfor ikke prøve å lage en velsmakende nachorett? Majsmel (), solsikkeolie, salt. Nachos er en fantastisk deilig rett å be venner på, eller rett og slett en rett du kan hygge deg med helt alene.


Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.

Den klassiske versjonen av nachos besto av totopos (maistortilla- chips ), smeltet ost og jalapeño-chili i små ringer. Denne smakstrioen er fortsatt en utmerket basis til mange gode nachos -opplevelser. Kan jeg bruke tortillachips? Biter av tacoshell er også greit å bruke!


Ha den stekte blandingen over i den. Bruk en passende ildfast form og legg i et lag med nachochips. Legg på et lag kjøttsaus og dryss over litt ost. Fortsett slik med chips , kjøttsaus og ost lagvis. Avslutt med ost og gratiner det hele i ovnen til osten har smeltet, cirka 5-minutter.


Skjær tomatene til toppingen i små terninger. Finhakk løk og hvitløk. Trykk på stjernene for å gi din vurdering. Takk for din vurdering!


Strø nachos med tomater, avokado, resten av bønnene, vårløk og koriander. Server med tilbehør om du vil eller bare litt hot sauce og ekstra chips. Oppskrift på de beste hjemmelagde refried beans finner du her.

Guacomole lager du også best selv og er veldig enkelt å lage. Enkel og god oppskrift på tex-mex nachos med smeltet ost. Her finner du min versjon. Du kan bruke pulled pork eller kylling i stedet for kjøttdeig. Kidneybønner er også godt istedenfor, eller sammen med kjøtt.


Dette blir definitivt best med hjemmelagede nacho - chips. De blir ikke fullt så fete, og heller ikke proppfulle av konserveringsstoffer. Chipsene lages av laget av mais, vegetabilsk olje, salt og vann. Smaken er mild naturlig, men krydres ofte. Hva er egentlig forskjellen på nacho chips vs tortilla chips ? I noen oppskrifter står det f. Santa Marias matiga nachoschips är bakade på majsmjöl och sen friterade.


Tortilla i alle slags størrelser og smaker. Servera dem gärna som förätt eller snacks, ostgratinerade i ugn eller dippa i en god dip. Nachos är goda att ostgratinera i ugn eller att servera som tillbehör till Tex Mex-måltiden. Enkel å tilpasse til din egne favorittsmaker. Den er litt ala nachos , og passer godt når du vil ha rask kosemat uten særlig innsats.


Traditional nachos consist of the tortilla chips topped with cheese and jalapenos, as done by Anaya who created nachos. Lettuce is a less common topping, if added at all.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg