onsdag 19. juli 2017

Vinterdress baby 6 mnd

Bestill enkelt på nett, eller besøk din nærmeste Obs-butikk. Obs er konkurransedyktig på pris, og matcher de fleste. Våre vinterdresser til barn er designet for sikkerhet, komfort og slitestyrke.


Se vårt utvalg her! POP - Klær som tåler ville leker. Kjøp vinterdress til baby.

Gensere Baby - år. Kjoler Baby - år. T-skjorter Baby - år. Body Baby - år. Han var litt ute i snøen, satt i et akebrett eller i pulken, så det kom absolutt godt med.


De har mange leker fra mnd og oppover som er veldig stimulerende og fine. Hva med en vinterdress ? Nøstebarn sin ulldress til baby i ullfleece kan brukes både som utedress i tørt vær, under kjeledressen og som god og varm vinterdress i vognen. Gjennomsnittsjenter veier 7.

Vi gjengir gjennomsnittsvekt og -lengde. Normalverdiene for jenter er vekt mellom 6. Guttenes normalverdier er 6. Det beste yttertøyet gir glade barn i aktiv lek ute i all slags vær! Men husk at det er store individuelle forskjeller på barn, noen nyfødte babyer svømmer i den minste klesstørrelsen, andre kommer aldri inn i den, så dette blir bare veiledende. Mellom og 12-måneders-alderen kommer en del av barna etter hvert opp i en vekt som gjør at nattmåltid ikke lenger er nødvendig. Noen forsetter å amme litt på natt, eller gir en flaske melk mer for kosen sin skyld.


Dette er opp til hver enkelt familie. Varme og vindtette plagg i fleece. Klær som gjør hverdagen enklere. Vinterdresser til barn og baby.


Hvis du bruker en varm pose i vognen, ta barnet ut av denne, eller åpne den godt opp dersom dere skal være inne i varmen i mer enn noen få minutter. Har barnet vinterdress på, bør du åpne opp glidelåser og gjerne hente ut overkroppen av dressen når dere kommer inn, slik at barnet bare har beina og føttene i vinterdressen. Din baby reagerer mer spontant og har mer kontroll over handlingene sine. Konsentrasjonen øker og han begynner også å forstå bedre hva som skjer rundt seg.


Heldress Ull Baby - år. Overdeler Ull Baby - år. Tilbehør Ull Baby - år. Her får du en oversikt over hvilken mat du kan gi til babyen når.

Mange starter med fast føde som måneder gammel, mens andre venter til måneder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg