onsdag 12. juli 2017

Takkekort bursdag tekst

Bestill kort fra fotoknudsen! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Takk gjestene dine for oppmerksomheten med et personlig takkekort.


Det er vi stolte av og veldig glade for.

Kun 68kr pr kort,minimum stk. På denne siden har vi samlet en rekke eksempler på takkekort til ulike anledninger, som bryllup, dåp, konfirmasjon og bursdag. Her vil du finne eksempler på både korte og litt lengre tekster, samt tekster som inneholder personlige hilsener til hver enkelt.


Under finner du forslag til tekst på takkekort i forbindelse med konfirmasjon. Disse tekster kan hjælpe dig til at blive inspireret til at formulere den helt rigtige takkekort tekst. Det kan også være, at en tekst passer på lige dine følelser, og så kan den selvfølgelig bruges præcis som den er.


Tekst til bursdagskort Her finner du en rekke eksempler på tekster som passer å skrive på bursdagskortet. Morsom bursdagshilsen Dersom du har lyst til å skrive en humoristisk hilsen til den som fyller år, så kan du finne en mengde forslag til morsomme tekster her.

Bruk en av våre maler som inspirasjon eller lag noe helt unikt. Sjekk resultatet online før vi trykker det for deg på papir med høy kvalitet. Hos Optimalprint kan du enkelt lage personlige takkekort basert på vårt store uvalgt av flotte takkekortdesign - vi har design som passer envher anledning. Da kan du lage ditt kreative kort med eget bilde når du inviterer gjestene til den stor dagen, og koselig også å lage et takkekort i samme stil. Lag dine egne takkekort ! Uansett hvilke fine kort du skal lage hos fotoknudsen, kan du lage kreative kort med egne bilder, tekst , og ulike design som passer perfekt til alle anledninger.


Personlige takkekort med tekst Alle takkekortene til både dåp, bryllup og konfirmasjon gir deg mulighet for å sette inn et eget bilde og en egen tekst. Raskt og enkelt Konvolutt er inkludert 1 fornøyd-garanti. Med de personlige takkekortene fra CEWE kan du si takk til familie, venner og bekjente på en flott men spesiell måte. Enten du ønsker egendesignede takkekort til bedriften, baby shower eller bryllup, har Vistaprint et perfekt utvalg til alle anledninger. Takkekort er en flott måte å vise din takknemmelighet på.


Du kan inkludere informasjon som fødselsdato, den nyfødtes vekt og høyde, samt en personlig hilsen – alt uten noen ekstra kostnad. Våre baby takkekort er blitt satt opp med nybakte foreldre i tankene – så vi har gjort det enkelt og raskt for deg å laste opp egne bilder og legge til egen tekst. Vi har mange forskjellige maler du kan velge mellom, med plass til både ett og flere bilder. I vårt enkle online redigeringsverktøy kan du uten problemer legge inn bilder av konfirmanten og egen tekst i kortene - det er kun din kreativitet som setter grenser.


Et varmt og personlig takkekort blir satt stor pris på hos venner og familie – og det kan beholdes for å minnes denne spesielle dagen.

Enkelt eller ekslusivt - valget er ditt! Velg blant de mange fine designmalene eller designe kortet selv. Velg først format og sideantall i menyen.


Egen tekst og bilde samt konvolutt er inkludert i prisen. Du kan lage foto takkekort konfirmasjon med både finklær og hverdagsklær. Lage takkekort til konfirmasjon selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg