torsdag 27. juli 2017

Ostekake i glass

Ostekake i glass

Nydelig og lettlaget ostekake med jordbær og vanilje servert i posrsjonsglass. Hopp til hovedinnhold. Knus kjeks og fordel smulene i bunnen av fire små glass. En klassisk, nydelig ostekake med bunn av søte kjeks, fyll av herlig kremost og kremfløte, pent pyntet med. Som kos hjemme er det imidlertid ikke alltid passende å lage en hel kake.


Her er et godt tips til hvordan man kan lage en deilig ostekake rett i glasset som desserten serveres i. Med jordbær på toppen får desserten en nydelig. Ostekake på glass er tingen! Bedre blir det ikke. Sjekk ut oppskriften her på bloggen min Mat på bordet.


Fyll på med ostemassen, rørte jordbær og jordbærgelé. Minimal innsats og maksimal kos, slik lager du enkel ostekake i glass med friske bær. Oppskrift av Ingvild Dalehaug, spislitt. Og dem er det mange av! Det er kult å putte ting i glass for tida.


Noe av det vi liker aller best å putte i glasset, er faktisk ostekake. Snakk om komprimert herlighet! Hvert lag blir liksom litt tykkere, og da føles det ekstra luksuriøst. Hvem kan vel motstå et innbydende glass med silkemyk ostekrem, friske bær og litt krønsj?


Ikke jeg, i alle fall! Her har du desserten jeg postet på formiddagen på 17. Nå er det gått noen dager siden 17. Bær og marengs til pynt.


Ostekake i glass

Legg kjeks i en pose og knus med en kjevle eller noe annet hardt. Pisk slapp krem av kremfløten. Rør sammen kremost, melis og sitronsaft. Hva gjør man med restene av julekakene? Jo, man lager tidenes ostekake servert i glass.


Har du greid å spiste opp småkakene fra jul så er det jo heller ikke noe i veien for å bruke vanlige kjeks. Så derfor tenkte jeg at folk kom til å elske meg for at jeg gir dere en superkjapp og enkel ostekake -oppskrift. Alle elsker ostekake. Etter reaksjonene på forrige innlegg så tenkte jeg at nå må jeg hente frem den søteste, snilleste, godeste og skjønneste utgaven av mannen bak denne siden, nemlig meg. Visp kremost, kesam, sukker og vaniljesukker til en glatt blanding.


Ostekake i glass

Fordel kremen over smulene i glassene. Sett det kjølig til det skal serveres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg