mandag 10. juli 2017

Antiskli sokker apotek 1

Finn nærmeste apotek på apotek1. Vår kunnskap - din trygghet. Se våre kampanjer og gode tilbud. Du kan også handle på nett. Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Gode tilbu tips og råd på e-post. Den enkleste måten å handle legemidler er fra Norges største og rimeligste nettapotek. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett.


Rask leveranse og stort utvalg. Forny vårgarderoben med nyheter fra mer enn 2. En god og varm sokk gjør alltid godt for kalde føtter. Her finner du et utvalg sokker med blant annet god antisklieffekt for glatte gulv og løs passform som gjør at de ikke strammer. Antiskli - sokker i bomull med løsere passform som ikke strammer.


Cut Loose er en serie sokker for både menn og kvinner som har en løsere passform fra ankelen og opp. Sokken Grepa er en sokk med antiskli. Sålen har et silikonmønster, inspirert av vinterdekk for et sikkert fotfeste på glatte gulv.


Sklisikre sokker med ull og angora. Ull og angora gir jevn varme og holder føttene tørre. Fuktighetsgivende og mykgjørende gelsokker med antiskli. Sokker , Leverandør: Apotek Gruppen AS,. Skli sokker av merket The Doctor Recommends selges hos spesialister og apotek.


Hos oss handler du disse til en god pris. Her kan du se Vitusapotek sitt utvalg av sokker og såler til både voksne og barn. Våre sokker er alle av høy kvalitet, bestående av en kombinasjon av bambusviskose og merinoull. Denne materialkombinasjonen gjør sokkene veldig komfortable, i tillegg til at de også er kløfrie.


Settene inneholder antiskli på tube i forskjellige farger, papp spatel og sjablong med forskjellige mønster. Klipp opp sjabongen mellom de ulike mønsterne, dette gjør det enklere å feste sjablongen på sokken og å påføre latexen. Mange fotplager er heldigvis lett å gjøre noe med.


Ta gjerne en kikk på vårt store utvalg av fotpleie her. Bestill fra resept, eller finn produktet her på apotek1. Vi sender til deg eller apoteket nær deg. Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Kjøp den nye sokker kolleksjonen.


Antiskli sokker for voksne er en enkel og god måte å forhindre ulykker på hjemmet. Sklisokker for voksne og eldre øker sikkerheten. Men selvfølgelig, kan disse sokkene kan brukes av alle. Mange ulykker kunne vært unngått om flere brukt antisklisokker hver dag.


Støttestrømper at apotek. Varme ullsokker med antiskli. Apotekets Støttestrømper kan bli funnet her! Vi selger alle de foråpnede merker at apoteket selger. Mabs, Scholl, Jobs etc.


Vi i Boots Norge bruker informasjonskapsler (cookies) for å lagre dine preferanser og lage en bedre brukeropplevelse for deg. Informasjonen vi samler brukes til å forbedre nettstedet og å tilpasse kommunikasjonen vår. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek i Røyken, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen time i apotekets åpningstid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg