tirsdag 4. juli 2017

Posten åpningstider

Velkommen til Posten. Her kan du spore pakker, melde adresseendring, finne priser og postadresser. Nye tjenester gjør hverdagen enklere. Det er ikke mulighet å skaffe biler for biltransport av. Velg mellom pakke og brev, og vi gir deg pris og sendemåte.


Oversikt over våre adressetjenester for melding av ny.

Finn ut hvor det er postkontor, Post i Butikk,. Lever pakken på Posten. Du kan også betale på Posten, men. På min side kan du gjøre endringer i din profil, spore og sende pakker.


Karita Jørgensen 15. Vi har de siste to ukene fått post til Stakkevollan barnehage. Vår postkasse er merket Varden barnehage. Håper at postbudet kan legge posten i rett postkasse.


Posten Hånes Post i Butikk, Coop Prix Hånni Hei!

Skruvat norge som skulle hatt adresse Brødrene D. Posten ønsker at alle navn merkes på postkasser. For eneboliger bør også gatenavn og husnummer være med. Teksten er printet med værbestandig UV-lakk. Frimerker til samling.


Kjøp skilt og postkasse i nettbutikken. Personvern og sikkerhet Cookies. Vi lever av å levere. For å kunne levere må vi ha kundenes tillit. Vi må også ha motiverte medarbeidere.


Derfor jobber vi på Posten Lietorvet daglig med å ta ansvar ved fokusere på kunder, lytte, dele og lære. Her finner du åpningstidene på AMFI Alta! Legg pakken rett utenfor døra, så henter og leverer vi den for deg. Forsikring inkludert. Pakken leveres i løpet av 1-dager.


Prøv nå fra kun kr! Postens tjenester blir dermed ekstra tilgjengelig med lang åpningstid og attraktiv plassering i senteret. Se avvikende åpningstider her.


Posten , Bergen Sentrum Postkontor Hverdager 09.

Dette er innleveringsfrister for post som. Chat med oss eller kontakt kundeservice på telefon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg