fredag 27. april 2018

Amsterdam reiseguide

Bestill populære turer på Viator. Rask og enkel kjøpsprosess. Kjapt og lekende lett å booke med. Amsterdam på Viator.


Byen er vakker alle fire årstidene, men kanskje spesielt attraktiv i tulipanperioden, det vil si om våren (fra april).

Her ligger alt i behagelig gangavstand og det finnes aktiviteter for alle. Ikke bruk mer penger enn nødvendig! Sammenlign tilbud og bestill. Check Calendar Site.


Her venter et hett natteliv, bra shopping, kaféer og kjemnte museum som Anne Franks hus, Rijksmuseet og Van Gogh-museet. Det fins utallige smug og trange gater som munner ut i små torg mellom de mange kanalene. Sats på slutten av april til begynnelsen av juni hvis du vil få med deg dette.

Lei deg en sykkel eller ta beina fatt og utforsk Nederlands hovedstad. Nederland ligger i Vest Europa, med grense til Belgia i sør og Tyskland i øst. I nord og vest ligger Nordsjøen. Last ne lagre og få tilgang til billettene dine direkte fra mobilen. Vi tilbyr gratis avbestilling og døgnåpen kundeservice.


Nesten alle veier har sykkelfiler. Her finner du mange sjarmerende sykkelstier. Mange turister er det uansett årstid men sommer og tidlig høst er helt klart høysesongen.


På vinteren er været uforutsigbart. Reiseguide : Bydelene det er verdt å besøke i Tokyo. Finn et sted å overnatte. Oppgi et reisemål eller overnattingssted. Innsjekking onsdag.


Kjøp billett og bestill gratis visning på hjemmesiden i forveien, så er det bare å gå rett inn når de åpner kl. Byen har naturligvis også et godt vandrerhjem og flere campingplasser i nærmeste omegn. Sju millioner vårblomster i Keukenhof.

Våren i Holland begynner ikke på alvor før plantene i Keukenhof står i full blomst. De vakre blomsterbedene med tulipaner, hyasinter, påskeliljer og andre løkplanter er et spektakulært syn, og tiltrekker seg tusenvis av tilskuere hvert år. Den er landets største by og ligger i provinsen Noord-Holland. Vi hadde en 2-timers kanaltur gjennom kanalene, samt ut mot havnen hvor det er mye nyere arkitektur. En historisk vakker bygning som rommer et smakfullt boutiquehotell med individuelt innredete rom og suiter i ulike stilarter og håndmalt i en rekke forskjellige farger.


Restauranten på hotellet, Vinkeles, er et reisemål i seg selv, med en blanding av det klassiske og det samtidige franske kjøkken. Den foregår i det historiske delen av byen, og er en virkelig opplevelse. Reis med en komfortabel buss gjennom den nederlandske landsbygda med blomsterenger, og opplev deretter en tretimers gåtur gjennom Keukenhof Gardens.


Ta med deg en piknik-lunsj som du kan nyte blant de mange millioner vårtulipanene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg