mandag 16. april 2018

Kokos jotun

Er en dempet beige tone. En lys og behagelig beigetone som er noe dempet i uttrykket. Oppleves som mindre rødaktig. Velg et annet land for dine dokumenter.


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.

En ljus och behaglig beigeton som är något dämpad i uttrycket. Upplevs som mindre rödaktig. Kokos – en dempet beige tone. Den slette veggen er malt med supermatte LADY Pure Color i samme farge.


Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. En elegant rødfarge med brente undertoner. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.

Fungerer fint til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo.


Gode tilbud og kvalitetsprodukter. En stue virker romsligere om du maler den lys. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Soverommet – drøm søtt. Selv om monokrome rom er populære i år, så er du fortsatt ganske trendy om du går for en fondvegg.


Jotun har laget så mange nyanser som kan brukes på kryss og tvers, og det gjør det enklere for folk flest, mener Cecilie Molvær Jørgensen. Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene.


Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.

Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Det beste tipset jeg vil gi, er ta hensyn til hvitfargen på dører, karmer og tak. Ellers kan dere få en veldig ubehagelig overraskelse.


Disse er ofte malt i fargen Bomull. Frostrøyk har undertoner i rødt nesten som de greige og er kanskje den fargen du er ute etter, men sjekk med en prøve at den ikke vipper i for rødlig retning. Jotun tok utgangspunkt i den mest populære fargen noensinne, Egghvit, og jobbet med å skape en serie hvor alle fargene kan skli over i hverandre.


Det er mer beige enn grått og det er flere varmere nyanser i paletten. Reflections of Earth Ta naturens farger inn. Jotun tilbyr nemlig ikke bare veldig fine farger i seg selv, men de er også flinke til å tipse om hvilke farger som passer sammen, sånn som her.


Du får fargebeskrivelser og tips til matchende farger enten du ønsker et lyst uttrykk eller et mørkere, lunere preg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg