torsdag 12. april 2018

Babytøfler strikk gratis

Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Holder du på å lære å strikke, eller trenger et superkjapt strikkeprosjekt å gi i gave til noen, finner du oppskriftene her. Strikk for livet avsluttes for måneder siden Ullstrikk - The wool knitters blog.


Babysokker med gratis oppskrift. Jeg er en utålmodig og lærevillig hobbystrikker.

Prøver innimellom å hekle. Har en sinnsykt tøff Singer symaskin kjøpt på loppis fordi den var så fin og lyseblå. Har til en hver tid omlag ti påbegynte prosjekt liggende rundt omkring. Dale Garn har lagt ut et hefte med oppskrifter på babytepper til gratis nedlasting.


Trenger du inspirasjon til å strikke tøfler? Gratis oppskrift på lettrikkede babytøfler. Her er en rekke forskjellige strikkeoppskrifter på akkurat dette.


Bråt: strikk rette og vrange omganger. Når dette er gjort, på pinnen du startet me strikk rett, vrange, rette etc ut pinnen.

Det vil si at hver pinne begynner med en rett og slutter med en rett. Her får du oppskrift på tøfler til voksen og barn, alle i samme grunnmønster. Vibbedille Tananger, Rogalan Norway HEI! Eg heter Vibeke, er fra Stavanger, gift med Ali, sammen har vi Amira på og Jr på 14.


Elsker å strikke og gjør det stort sett ALLTID! Last ned din gratis oppskrift på søte babysokker som er enkle å strikke selv for nybegynnere. Da er dette prosjektet midt i blinken for deg. Del bilder av gensere, luer, votter, m. Strikking babysokker sokker strikkedilla hjemmestrikket strikkesokker strikk.


B HELENA er et flott babysett i vaffelsm. Prvde med p et par strikkede tfler for et par dager siden. Legg opp 34(36) masker og strikk rillestrikk (bare). Deretter legger du til masker p hver side, og strikker rader.


Oppskrift p babysokker 0-og 3-mnd. Camslykke: Strikkede babytfler - med oppskrift 26. Disse små tøflene er ypperlige som barselgave, og kjapt å lage. Du må kunne å legge opp masker, strikke rett fram og tilbake og felle av.


Også må du sy sammen på slutten. Pass på å stramme tråden i beg av hver p.

Felling: strikk rett sammen en pinne uten felling strikk rett sammen en pinne uten felling sammen pinnen ut en pinne uten felling dra så tråden igjennom maskene. Rad 6: Strikk en runde rette masker. Du har nå masker igjen.


Strikk en maske og trekk tråden helt igjennom (Du skal ikke ha masken over på en pinne). Gjenta med de siste maskene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg