mandag 9. april 2018

Hjemmelaget ansiktsmaske porer

Reparerer tørr hud. Gjør huden din myk og glatt. Velg en lotion tilpasset din hud! Bruk en mykgjørende fotkrem. Suppler gjerne med en fotbalsam.

Fukt, plei og beskytt hendene dine. Unngå tørre og sprukne hender. Her kan en god ansiktsmaske beregnet for akne være en reddende engel. Pass på å rense huden daglig for å unngå tette porer og bruk midler som ikke tetter huden ytterligere.


Ansiktsmaske med yoghurt og havregryn mot hudormer. Dette er en oppskrift på en hjemmelaget maske med yoghurt og havregryn som ikke bare er lett og rimelig å lage,. Passer alle hudtyper, også følsom hud.

Masque Bar Pore Refining Crème Mask er en leiremaske med vitaminer og antioksidanter som hjelper til med å minske synlige porer , slik at huden føles jevnere og får ny glød. Også tette porer som komedoner fører til økt talgproduksjon, noe som også vider ut porene. Dersom talget oksideres kalles dette åpne komedoner, også kalt for svarte prikker, som også blir synlig i ansiktet. Men alder og livvstil kan også være en grunn til at du får store porer. Beroligende ansiktsmaske for irritert hud.


Bland 2–ss yoghurt, ss aloe vera-gelé eller -saft, ss honning, ca. Fordel blandingen i ansiktet, og la den sitte i ca. Skyll med lunkent vann, og klapp huden tørr. Hjemmelaget ansiktsmaske med banan og olje: Til denne ansiktsmasken trenger du moden banan og 2-spiseskjeer olje eller honning.


Mos bananen med en gaffel og bland i oljen, men pass på at du ikke tilsetter for mye olje og dermed gjør masken for flytende. Du kan eksperimentere med ulike råvarer du har i kjøleskapet for å finne din favoritt. Oljen gjør huden babymyk og kokosfettet er bra for tørr hud. Bland med honning og avokado som begge har fuktgivende egenskaper.


En slik ansiktsmaske passer godt for. Saften av en halv sitron. Nopales-kaktus og avokado kan faktisk være kjempegode ingredienser i en hjemmelaget maske, sier Santos.

Vi har et stort utvalg av ansiktsmasker. NO er din destinasjon nummer én innen ansiktsmasker. Feilaktig tror mange at dette er porer som er tilstoppet av skitt - som man derfor bør klemme ut, men dette stemmer ikke, forklarer Stokke. Sorte prikker er enkelt og greit innkapslet talg som har gjennomgått en oksideringsprosess fordi poren er åpen og talget derfor eksponeres for luft.


Leirebasert intensiv maske som renser tilstoppede porer i dybden og minimerer porenes synlighet, demper rødme og irritasjoner. Tørker ikke ut huden. Anti- Blemish Solutions Oil-Control Cleansing Mask, kr 2(Clinique).


Denne ansiktsmasken vil tilføre masse fukt, og gi en myk og glødende hud. Har du derimot en fetere hudtype som kan oppleve urenheter, kan en ansiktsmaske trekke ut overflødig talg og redusere synligheten av porer. Men i tillegg til den daglige hudpleien, anbefaler hudterapeuten å bruke peeling og ansiktsmaske én til to ganger i uken.


Jeg ser tydelig at alle som har vært flinke og bruke peeling og maske i tillegg til sin daglige hudpleie har hatt stort utbytte av det, sier Anne Berit. Før du tar på ansiktsmasken, bør du rense huden godt først. Sliter du med grov hud eller store porer ? Store porer er ikke uvanlig og er noe mange av oss er plaget med.


Noen føler kanskje at de nesten alltid har hatt store porer , mens andre plutselig oppdager at huden har fått et grovere trekk. Hjemmelagde ansiktsmasker mot tørr høsthud Glem kostbare kremer og masker. Du finner alt du trenger i ditt eget kjøleskap! Unn deg det lille ekstra med våre ansiktsmasker.


En ansiktsmaske er et effektivt våpen for å redde huden eller gi den en ekstra boost. KICKS har ulike ansiktsmasker for ulike problemer og ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg