torsdag 31. mars 2016

Tørkestativ i tre jernia

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Kjøp det online her! Mangler en god grill til sommeren? Kvalitets griller fra Maxbo!

Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort utvalg så du kan finne det du trenger. Jeg synes de er så mye finere enn de i stål og har lett lenge etter det. Dette kan jeg også ha på badet, for det tar ikke så mye plass i bredden som det andre vi har.


Jeg synes faktisk at stativet er så fint at det fint kan stå i stuen også, dandert med søte babyklær. Jernia (Billingtons Jernvareforretning AS). Bind tauet til venstre øyeskruen og tre igjennom de to resisterende blokkene og igjennom høyre blokken.


Gammelt, sammenleggbart tørkestativ i tre , eller med innslag av plast.

Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne bruke våre tjenester og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en bedre tjeneste for deg. Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Tørkestativ nostalgisk L:300CM.


Leveres flatpakket. Garden Trading Sammenleggbart klesstativ i tre Denne hundre år gamle løsningen til tørking og lufting av klær er like populær i dag som den gang. Dette klassiske tørkestativet kan justeres i to høyder, og er den ikke i bruk kan den legges flat for lagring. Trenger du å bytte husnummer eller navneskilt på dør eller postkasse? Da har du kommet til riktig sted.


Her finner du tall, bokstaver, dørskilt og dørklokker. Vi har alt du trenger for å gjøre hage og uteplassen klar – sommer som vinter. Det lille ekstra til ditt bad.


En stilig pedalbøtten i stål du har ønsket deg med en matchende dobørste eller en praktisk dusjhylle og bytte ut dusjhodet. Og hvis du bruker innendørs tørkestativ kan du alltid pakke det bort når klærne er tørre. Når været er tørt nok, er det ingenting som er mer effektivt enn å tørke klær på et stativ ute.


Den mest vanlige modellen er paraply-tørkestativet som du setter fast i plenen. Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen.

Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk. Et av de mest populære blogginnleggene mine er dette blogginnlegget om tørkestativet i tre jeg kjøpte på Jernia. Det er tydelig at det er mange som ønsker seg et klesstativ som er hakket mer estetisk enn de standard hvite man får over alt. Det gammeldagse tørkestativet i tre. Da egen hage faktisk ble en realitet, måtte tømrermannen min frem med både blyant og hammer.


Raskt ble et koselig tørkestativ tegnet ned på papir og siden rent fysisk plassert i det grønne utenfor det gamle hvitmalte huset vårt. Tørk klesvasken på en energieffektiv måte! Menuetts tørkestativ kan roteres 360°, noe som gjør arbeidet lettere når man skal henge opp mye klær. Kan vi snekre et slikt gammeldags tørkestativ , Thomas? Når jeg sier vi i slike situasjoner, mener jeg vel strengt tatt ikke vi…) Heldigvis var ikke snekkeren vond å be og det tok ikke mange svingene før jeg kunne henge opp hvitvasken på mitt eget hvitmalte tørkestativ ute i den grønne hagen vår.


Diskuterte løsningen med han som selger dem og fikk med et ekstra feste til snorene. Veldig hyggelig, veldig greit - og fungerer glimrende. Hegdehaugens Jernvarehandel har nettbutikk med varer til kjøkken, ba garderobe, stort utvalg av verktøy og andre varer til hus og hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg