onsdag 9. mars 2016

Votter nyfødt

Vi har varme votter og hansker til små og store turer i vinter. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Shop dine favoritter hos Ellos nå! Myk og varm i kulde.


Spar opptil på Votter. Fri levering til Norge!

Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage! Just now, AnonymBruker said: Hvorfor gidder du bruke tid og krefter på dette? Ikke kan du være bosatt i utlandet og samtidig motta gratis helsehjelp i Norge uten videre heller. Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter.


Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på votter og vanter til voksne og barn. Strikk til nyfødt og baby. Våre oppskrifter sendes per post. Vis som Grid Liste.


Det er ikke mye garn som går med til en vott.

For å få tykke og vindtette votter kan du strikke med dobbelt garn - eller strikke med en tråd av et tykkere garn. Vottene på bildet er strikket med Drops Merino Extra Fine (ikke dobbel tråd) - de ble tykke og gode. Størrelse: Nyfødt. Lue og votter til nyfødt.


I tillegg har jeg strikket noen små votter siden den lille er ment å komme til verden i desember. Små votter må en liten skatt også ha, jeg tror jeg holder en knapp på noen laget av Lene H Samsøe - du finner de bl. Tema - Det første året av Sandnesgarn (anbefales). På bildet ses vottene sammen med lue strikket fra samme hefte - les mer om disse her. Har du noen strikkede babyfavoritter?


Et nyfødt barn er noe av det største vi kan oppleve, men hva man må kjøpe til babyen er ikke alltid like lett å vite. Vi har derfor laget denne siden som kan hjelpe deg på veien. Noen vil strikke hele kuvøsesett, noen vil strikke enkelte plagg. Uansett hva du vil, så blir vi glade for at du hjelper oss med å strikke! Løse plagg setter vi sammen til sett.


Vi ser at vi får inn færre luer og sokker, så dette trenger vi nå mer av i størrelse nyfødt (oppskrifter følger). Ved å melde deg på samtykker du til våre vilkår. Oppskriften kan også lastes ned gratis.


Vi har votter og hansker til små og store turer i vinter! Bredt utvalg av votter på Stylight.

Søte varme votter til baby. Disse vottene passer perfekt til de minste babyene. De blir ikke for store fordi de er strikket i en form som er tilpasset babyens hånd.


Vi brukte votter på datteren våres til å begynne med. Hun klorte seg også en del i ansiktet, men fordi vi brukte votter allerede på sykehuset har hun sluppet unna arr fra det. Og selv om hun ble født på den varmeste tiden av sommeren (og den varmeste sommeren på lang tid), ble hun kald på hendene. Vottene er ønsket i størrelse 0-mnd så før par nr tittet jeg litt på forskjellige mønstre og kom frem til en tredje variant. Tøff lue til nyfødt Det å strikke til de bittesmå er ganske morsomt.


Dere har jo sett den søte ugla som jeg hekla, og jeg har sett et bilde av frøkna med den på. Mange babysokker er veldig skjønne å se på, men ikke så praktiske i bruk. Spiralsokker uten hæl er supre for små føtter, de former seg etter fotens størrelse etter hvert som den vokser, og sitter godt fast på sprellende babyføtter dersom man strikker de lange og gode. De kan også fint brukes som votter !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg