fredag 4. mars 2016

Retter av karbonadedeig

Her viser jeg enkle hverdagsretter som alle kan lage. Og alle råvarene kjøpes i vanlig kolonialbutikk. Flere retter med karbonadedeig finner du her.


Retter av karbonadedeig

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Den vanlige kjøttdeigen i butikken lages av storfe (i motsetning til familiedeig hvor svin og storfe er blandet). I Norge er det lov å tilsette én prosent salt og kjøttdeigen kan inneholde opptil fem prosent is eller isvann.


Alternativer til kjøttdeig. Om du vil redusere fettet i maten, kan du bruke karbonadedeig. Den har bare prosent fett.


Retter av karbonadedeig

Italienske kjøttboller av kjøttdeig eller karbonadedeig passer ypperlig når det er mange rundt middagsbordet. Krydret med sitronskall, parmesan og frisk basilikum blir disse lett en favoritt! Trykk deretter biter av mozzarellaen en ned i pastaen og legg skjeer med kremost på toppen. Strø halvparten av den finrevede parmesanen over det hele tilslutt. Dryss over hakket basilikum og resten av parmesanen rett før servering.


Vil du lage god mat fra bunnen av , finner du oppskriftene her på MatPrat. Vi har samlet et knippe med helgefavoritter med kjøttdeig. I de fleste av rettene kan du gjerne erstatte den vanlige kjøttdeigen med magrere kjøttdeig, karbonadedeig , kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin. Elt karbonadedeig lett med salt,. Gå til vår oppskriftside og få tips til ulike type retter du kan lage med karbonader.


Gilde er en del av Nortura. Tilsett hermetiske tomater og ketchup. Skjær av toppen av paprikaen og eventuelt litt av bunnen slik at den står stabilt.


Fyll oppi så mye du kan av karbonadedeigblandingen (det som eventuelt ikke får plass spiser du bare ved siden av ) og dryss over ost og oreganokrydder. Kjøttdeig er utgangspunktet for mange gode middager. Hamburgere, kjøttboller, paier, taco, pasta bolognese og mye mer. Du får kjøttdeig av okse, svin, kylling og lam. Karbonadedeig er en variant med mindre fett.


Du finner fler burgere under katogorien Retter av kjøttdeig. Ha i egg og resten av krydder og salt, bland med en sleiv eller med nyvaskede hender. Form burgerne og brun de på god varme til de er brun på begge sider, skru varmen godt ned.


Vend med jevne mellomrom. Her får du proteinrike middagsoppskrifter med karbonadedeig som du kanskje aldri har laget før. Stek karbonadedeig i gryta. Denne oppskriften gir serveringer. Høyt innhold av protein, lite karbohydrater og fett.


Retter av karbonadedeig

Masse gode næringsstoffer, vitaminer, mineraler og fiber. Ha kjøttblandingen over i en gryte og tilsett hermetiske tomater. Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Skyll av kikertene, la renne av og kjør med hvitløk, rødbeter, sesampasta (tahini) og olivenolje i en kjøkkenmaskin med knivblad eller blender til en jevn masse.


Smak til med spisskummen, salt og pepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg