tirsdag 22. mars 2016

Test spillkonsoll 2018

Har du ikke en 4K-TV, kan det imidlertid heldigvis fortsatt være en viss fornuft i de oppgraderte maskinene. Spillutviklerne kan nemlig også velge å utnytte ekstra minne og regnekraft til å forbedre opplevelsen i full H og for eksempel gi deg en høyere frame rate, og dermed en mer stabil opplevelse. Hvilken spillkonsoll skal jeg velge? Det å velge spillkonsoll er en økonomisk og langsiktig investering, og da gjelder det å velge fornuftig allerede fra start. Det er mange konsoller å velge fra på markedet, i tillegg til ulike typer spill og utstyr til hver av maskinene.


For noen uker tilbake avduket Sony to nye spillkonsoller som kommer i butikk denne høsten: PSSlim som er lik den opprinnelige PS4-konsollen, bare med oppdatert programvare og et nettere. Se tester av Nintendo, Sony, Microsoft og Deep Silver mfl. Alt i alt får Nintendo Switch en fin anmeldelse av The Guardian. De beskriver spillkonsollen som en modig og fascinerende spillkonsoll , som utfordrer måten vi tenker om spill-maskinvare. De fremhever spesielt Nintendos nye hybrid-konsept, som kommer med noen gode kontroller og mange spennende nye spill.


Xbox One X er verdens kraftigste spillkonsoll. Microsoft selv kaller konsollen for teraflop-monsteret, og på rene spesifikasjoner er det ingen andre som kan måle seg. En spillkonsoll som skal kunne gi oss skikkelig 4K-innhol bilder i sekundet og HDR-støtte på toppen av det hele. Gamere som vil koble en spillkonsoll til projektoren bør se nøye på såkalt input lag - tiden fra signalet mottas til det vises på skjermen. Spesielt om man skal spille actionfylte spill over internett med andre spillere vil du kunne få en dårlig opplevelse om input lag er for høy (og oftere tape).


Norges grundigste tester, guider og nyheter relatert til forbrukerteknologi finner du på Tek. Med langt over en million brukere i uken er ingen større enn oss. Tørretumbler Test – Disse tests har vi gennemgået: Tænk. Det danske forbrugerrådet Tænk. Ekspertene i forbrukerrådet testet alle maskinene på samme kriterier, blant annet hvor brukervennlige de er.


Her har de særlig undersøkt om de var enkle å bruke og styre. Test : Den beste juleakevitten Juleakevitten er en relativt ny oppfinnelse. Det kan vi konstatere uten å engang teste konsollen. Dette er testens aller mest avanserte 4G-ruter, og den koster også mest av disse tre. Den lar deg koble inntil fire datamaskiner, TV-er, spillkonsoller og annet utstyr direkte ved hjelp av kabel, og du kan også koble en harddisk eller minnepinne til ruteren hvis du for eksempel har filmer du vil dele med alle brukerne.


Best i test : VR-briller. Kun ett poeng bak ligger testens eneste VR-brille for spillkonsoll – PlayStation VR. Vi har testet promillemålere. Espens promille målte 47- om morgenen dagen derpå.


Han var av fem studenter i Kristianastudentenes Haandbryggerlaug som stilte opp i vår promillemåler- test en torsdag kveld i november. Utvalget av digitale speilreflekskameraer er stort men vi har gjort det litt lettere for deg. Hos Test -støvsuger. Testens beste ribbe imponerer fra første stund. Miele Complete CBlack Diamond EcoLine SGSPtil å være den beste støvsugeren.


Dette er vurdert på bakgrunn av vårt rangeringssystem, som tar utgangspunkt i eksterne anmeldelser og tester. Derfor har vi testet de beste og mest populære TV-modellene på markedet akkurat nå og kåret vinnerne. I vår TV- test ønsker vi å kunne veilede deg til hvilken TV som er best i lys av hvilke behov og hvilket budsjett du har. Vi spesifiserer modellnavnet for hver test og angir testet størrelse i faktaboksen for hver modell.


Dette har vi kommet frem til på bakgrunn av brukeranmeldelser og eksterne testresultater. De pulverlakkerte, nokså kraftige platene i kombinasjon med de lettrullede dekkene, gjør den veldig enkel å kjøre i all slags vær - så lenge du skal fremover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg