torsdag 31. mars 2016

Smokker mam

Lei av lang kø på apoteket? Bestill Mam fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Sjekk ut smokker mam.

Gratis frakt fra 6kr. Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Våre produkter er resultatet av et intensivt samarbeid mellom eksperter fra feltene medisin, forskning og teknologi.


Takket være dette fremmer MAM -produktene hvert enkelt barns individuelle utvikling og gjør hverdagen enklere for barn og foreldre. All MAM -innovasjon følger dette grunnprinsippet. MAM -smokkene er utviklet i samråd med medisinske eksperter og tannleger.


Sugedelen på alle smokkene fra MAM har en symmetrisk form og ligger derfor alltid riktig i munnen.

MAMs smokker fås i ulike størrelser tilpasset barnets alder. Både globalt sett og i flere europeiske land. Også det med god grunn. Virksomheten har i flere sammenhenger satt nye standarder for oppfattelsen av begrepet smokk. MAM Perfect, som er utviklet for å beskytte mot feilstilling av tannsettet.


Alle smokker fra MAM er frie for BPA og BPS. MAM smokker MAM smokker er lekre kvalitetssmokker designet til å være en del av barnets hverdag - fra det aktive livet ute i den store verden, til sengetid i hjemmets trygge rammer. Smokken forhandles. MAM Baby nettbutikk: smokker , tåteflasker, kopper og biteringer Velkommen til MAM Baby og nettbutikken vår!


MAM tilbyr babyutstyr av meget høy kvalitet med nøkkelordene: glede, design, vitenskap og praktiske produkter. I sortimentet får du blant annet smokker , flasker, biteringer, drikketuter m. Vi har vanlige smokker , flaskesmokker og smokk til kopp, fra gode og pålitelige varemerker som MAM , Chicco, Elodie Details, Philips Avent og mange fler! Skru fra hverandre MAM -flasken. Slik kan enkeltdelene enkelt og greit vaskes med vann og et mildt rengjøringsmiddel. Ved sterilisering blir alle enkeltdelene helt rene hygienisk sett.


For nyfødte er det viktig at flaskene alltid blir sterilisert før bruk.

Om barnet er urolig eller har vanskeligheter med å falle til ro på kveldene, kan smokken gi en trygg følelse for barnet. Bruk gjerne smokklenke for å unngå at smokken faller i bakken og husk sterilisering før første gangs bruk og jevnlig. MAM Narresmokk Start er en silikon smokk for premature og nyfødte babyer, nøytral farge. I samarbeid med tannleger har MAM -designere utviklet denne lille og lette smokken spesielt for premature og nyfødte babyer. Det er den minste MAM smokken og er ideell for babyer som er inntil måneder gamle.


MAM Air – den hudvennlige narresmokken. MAM har utviklet en mer stabil og allsidig smokkeholder. Den nye MAM Clip It kan brukes med ulike smokker og til annet tilbehør. Festesnoren består av en innovativ lengdejusterer, en fleksibel sløyfe og en enkel klipsmekanisme. Mam smokker dekker alle behov og passer barn i alle aldre.


Utviklet i nært samarbeid med kjeveortopeder og barnetannleger for å tillate en sunn utvikling av kjeve og tenner. De ulike størrelsene støtter den individuelle utviklingen til barnet. Noen smokker har også spesielle funksjoner, Mam Night lyser i mørket, og gjør det enkelt for både baby og foreldre å finne smokken i mørket. Det kan være lurt å forsøke ulike smokker slik at barnet kan finne sin favoritt, og at en alltid har en reservesmokk på lur! Med Navnesmokken er det slutt med kaos på smokkefronten, med bytting av smokker , og smokker som blir borte!


Her hos oss finner du et stort og variert utvalg av smokker med ulike bruksområder. Vi var de første i verden som lagde Navnesmokker, og i dag har vi markedets største utvalg. Vi har Navnesmokker fra av verdens førende smokkeprodusenter.


En smokk kan av og til føles som en livredder for både foreldre og barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg