tirsdag 15. mars 2016

Altinn skattemelding 2017

Se, endre eller levere skattemeldingen din her. Logg inn her for å endre. Alt sendes elektronisk. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Altinn skattemelding 2017

Skattemelding for formue- og inntektsskatt ̶ lønnstakere og pensjonister mv. Den ordinære fristen for å levere skattemelding er 30. De aller fleste varsles elektronisk om skatteoppgjøret sitt 20. Da ligger melding om oppgjøret klar i innboksen.


Vi varsler deg på e-post eller sms når skatteoppgjøret ditt er klart. Vi kan dessverre ikke gi deg en konkret dato for når du får oppgjøret ditt. Har du penger til gode, utbetales disse innen tre uker etter den datoen som står øverst i høyre hjørne på. Her er fristene og nyhetene.


Altinn skattemelding 2017

Altinn -appene fjernes. For å vere sikker på at du ikkje betalar for mykje skatt, må du sjekke at opplysningane i skattemeldinga er rette. Sjekk at det du har fått i lønn og hvor mye du har betalt i skatt er riktig. Dette sjekker du ved å sammenligne summene i den årlige sammenstillingen av inntekter, fradrag og skattetrekk du får fra arbeidsgiveren din, med tallene i skattemeldingen.


Skattekort, skattemelding (selvangivelse), skatteoppgjør, skattelister, tema og fradrag som hjelper deg til å få riktig skatt. Det har skjedd en feil. For å være sikker på at du ikke betaler for mye skatt, må du sjekke at opplysningene i skattemeldingen er riktige. Har du hatt arbeidsinntekt i året som var, får du skattemeldingen i siste halvdel av mars eller i begynnelsen av april. En skattemelding er en oversikt over hva Skatteetaten har fått innrapportert av opplysninger om deg.


Med proveny forstår vi fastsatt skatt og avgift til forskjell fra skatteregnskapet som omfatter innbetalt skatt og avgift, jf. SKATTEMELDING : Har du lyst på en. Innsendelse kan starte fra 21. Visma Finale Årsoppgjør vil komme med en automatisk oppdatering den 21.


Flere poster endres, er nye eller utgår på årets skattemelding. Faktisk over tretti stykker. Høres dette overveldende ut? Last ned pdf-filen, og åpne denne når den er lastet ned.


Altinn skattemelding 2017

Når du åpner selvangivelsen, får du en gjennomgang av alle inntekter og fradrag som har blitt forhåndsrapporert til Skatteetaten. Endringen skal gjelde søknader som sendes etter 1. Den andre foreslåtte endringen er å gi skatteetaten hjemmel til å pålegge virksomheter å deklarere mva hver måne i stedet for to-månedlig. Dette skal gjelde virksomhet som misligholder opplysningsplikten f. De fleste åpner skattemeldingen. Lønnstakere og pensjonister som ikke har endringer til det som er forhåndsutfylt trenger ikke å levere skattemeldingen.


I fjor var det i overkant av tre millioner lønnstakere og pensjonister som benyttet seg av leveringsfritaket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg