onsdag 23. mars 2016

Smoothie med is

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. For å unngå at den blir varm, kan du lage den kvelden før, legge den i fryseren natta over og sende den med i frossen tilstand. Den er da tint men kald til lunsjtid! En frisk og deilig ispinne laget av frossen smoothie. Smak smoothien til med litt flytende honning eller sukker hvis ønskelig.


NB: Tiden er ikke medregnet frysetid.

Det vanligste er å lage smoothie basert på friske eller frosne bær og frukter, sammen med yoghurt eller syrnet melk. Slipp fantasien løs! Det er kun fantasien som setter en stopper. Bidrar med viktige.


Derfor er det så fint når vi kan lage is hjemme som ikke bare er go men som også inneholder mengder med vitaminer som de små virkelig har godt av. Da kan vi voksne lene oss godt tilbake og se ungene spise en etter en, med god samvittighet. Kanskje smaker vi voksne også på et par av de? Mango, ananas og banan.


Formålet med artikkelen er å gi deg best mulig oversikt over produktene på markedet.

Vi har analysert et stort utvalg eksperttester hvor diverse eksperter fra inn- og utland har testet blendere og vurdert hvilke modeller som er de beste. Del bananen i biter og ha oppi blenderen sammen med friske eller fryste jordbær og appelsinjuice. Kjør til du får en tykk smoothie og hell over i fine glass. Server gjerne med jordbær på trespidd (se bildet).


Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt!


Ta med deg smoothien. Hvis du har en liten termos eller en termokopp med skrulokk er det enkelt å ta med seg smoothie på skolen, jobben eller treningen. Og for de som vil ha en smoothie som metter litt ekstra, har Maranik følgende råd: – Ha gjerne i nøtter og frø som gir litt ekstra proteiner. Bjørnebær- smoothie.


Her er noen tips, og smoothie som is kan dere spise hver dag med god samvittighet! I boken ”Verdens beste smoothie ” deler jeg og Kjartan Skjelde våre beste smoothietips. Smoothie med gulrot og appelsin. Vi sikrer deg råvarer med byggeklosser du gjerne får for lite av, gjennom de lekreste fristelser.


Del inn året i smoothie -uker og bli kjent med nye, spennende smaker gjennom de neste måneder. Rødmende og frisk smoothie med jordbær. Jordbær, lime og eplejuice blir til en slush som sjarmerer hele familien.


Smaker fantastisk med norske søte og smaksrike jordbær.

Tilsett gjerne yoghurt eller melk for en fyldigere drikk. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Grønn smoothie med avokado.


Matblogger Anita gir deg oppskriften på enkel smoothie med tre forskjellige nivåer etter smak. Har du ikke prøvd grønn smoothie før kan du begynne med den milde versjonen, og deretter kjøre på med avokado - den gir nemlig en go kremet smak. Klikk her for oppskrift. Alle liker smoothie. Barn elsker smoothie.


Ingefær smaker dessuten utrolig godt – prøv disse smoothiene med Ingefær med blåbærfølge – knallsunn smoothie eller Forkjølelsesmedisin og supersmoothie med rødbeter og ingefær. Det høres kanskje rart ut å ha olje i smoothien, men jeg bruker dette ofte slik at energiinnholdet blir enda litt høyere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg