fredag 11. mars 2016

Sisu garn

Kjøp raskt og enkelt her! Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. SISU inneholder ullgarn og nylon. Superwashbehandlet som gjør dette velegnet til maskinvask. Behagelige plagg til inne og utendørs bruk for både barn og voksne.


Sisu garn

Barnas favoritt under parkdress og jakke. Slitesterke strømper i fine farge til hele familien. Plagget må vaskes separat. Råvaren til denne kvaliteten kommer fra Uruguay. Alpakka silke garn.


Babyull Lanett garn. Mandarin Petit garn. Tynn Merinoull garn. Sisu er superwash-behandlet og derfor maskinvaskbart. Garnet er egnet til behagelige plagg til inne og utendørs bruk både for barn og voksne.


Sisu garn

Anbefalt vaskemiddel er Milo. Mykningmiddel brukes ikke på superwash-behandlet garn. Anne Mette Ulsmågs garn og broderi. Videre hesples, farges og nøstes den.


De største kamgarn-kvalitetene er SMART, SISU , PEER GYNT og BABYULL LANETT. SANDNES GARN AS leverer også alpakka- og bomullsgarn. Så langt lageret rekker. SISU Villmark leverer egne merkevarer av høy kvalitet, til jegere og frilufts-entusiaster i det norske markedet.


Sisu garn

Garantert lave priser og rask levering - Sjekk ut vårt store fargeutvalg! Garnet er superwash behandlet som gjør det spesielt velegnet til maskinvask. Sisu egner seg meget godt til sokker, men er også et godt valg for plagg til inne- og utendørsbruk.


Garnet egner seg til strikk av alt fra strømper til gensere, til både barn og voksne. Slitestyrken i disse garnkvalitetene gjør dem ekstra godt egnet til sokker og vanter. Se våre butikker her. For deg som elsker garn ! Stort utvalg i norske og utenlandske garn. Vel verdt et besøk på nettet eller i butikken på Nordstrand i Oslo.


Sisu garn

Oppskriften sier sisu. Jeg liker ikke det garnet og syns det er dyrt Så, hva er alternativene. Jeg skal i grunn ha en lys fin naturhvit (ikke sånn veldig gul og heller ikke klorhvit liksom ) og en litt mørk blåfarge. Noe de fleste leverandører sikkert har, billiggarn eller ei.


Merinoull, Fritidsgarn,. Sandnes Garn tilbyr et bredt utvalg med tradisjonelle og nye kvaliteter. Medaljekofte med raglanfelling fra Kofteboken, strikket i Sisu fra Sandnesgarn. Strømpegarn med nylonforsterkning.


Vi håper du blir like inspirert som oss, og at du finner strikkeoppskriftene du er på jakt etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg